ASTROLOGIJA

OKTOBAR JE NJIHOV NAJSRETNIJI MJESEC: Ova tri znaka Zodijaka očekuje mjesec pun uspjeha i veliki priliv novca, JESTE LI MEĐU NJIMA?

Objavljeno:27.09.2022 - 11:30
A A A Times Arial

Prvi jesenji mjesec za neke pripadnike horoskopa biće vrijeme koje treba iskoristiti na pravi način.

U tom periodu će se otvoriti vrata za nove poslove, a konačno će se i veliki trud uložen proteklih mjeseci isplatiti.

Provjerite da li ste među sretnicima koji će u oktobru osjetiti potpuno blagostanje i sreću.

Lav

Oktobar je mjesec kada će pripadnici rođeni u znaku Lava maksimalno napredovati na polju karijere. Njihova sposobnost i produktivnost biće ključ za postizanje uspjeha. Dugotrajan trud konačno će biti primećen i nadređeni će vas zbog toga nagraditi višom pozicijom, a moguća su i povećanja plate. Ipak, trudite se da vas to ne ponese previše, već se fokusirajte na nove poslovne uspjehe i napredujte i dalje.

 Djevica 

Romantične Djevice ovo je period u kojem ćete uživati svim čulima. Oktobar je trenutak idealan za jačanje veze sa partnerom. Ipak, nemojte zapustiti ni poslovne obaveze, jer je ovo period kada ćete moći da napredujete i na tom polju. Planirajte zajednički odmor sa partnerom, jer to može da bude prelomni trenutak, a možda čak i vreme kada će se dogoditi brak. 

Strijelac

Uporni Strijelčevi ovaj oktobar treba da iskoriste kako bi konačno dobili ono što su i zaslužili. Fokusirajte se na jačanje profesionalnih pozicija. Uspećete da pokažete svoje snage i veštine i ostvarite napredak u karijeri. Budite samouvereni, ne dozvolite da neko manipuliše vama. Iako će vam djelovati teško, samo korak vas dijeli do velikog poslovnog uspeha i pozicije o kojoj maštata godinama. Uz to postoji potencijal i za veći novčani priliv, potrebno je samo da se izborite za svoje mjesto pod zvijezdama. 

GLOSSY