Tužiteljstvo o strašnoj nesreći kod Mostara: Objavljuju se neprovjerene priče

Crna hronika
Tužiteljstvo o strašnoj nesreći kod Mostara: Objavljuju se neprovjerene priče
.

U teškoj prometnoj nesreći u subotu navečer kod Mostara su poginule četiri osobe, od toga troje članova obitelji Krstić. U istoj nesreći ozlijeđene su četiri osobe koje se nalaze u bolnici u Mostaru.

Prema neslužbenim informacijama, do nesreće je došlo kad su se, pod utjecajem alkohola, utrkivali vozači BMW-a i Mercedesa. U nesreći je poginula obitelj iz Renaulta koji je naišao iz suprotnog smjera. Također, poginuo je i vozač iz BMW-a koji se navodno utrkivao.

No službene informacije o tome kako je i zašto došlo do nesreće još nisu objavljene. Danas se oglasilo Tužiteljstvo BiH.

"Zbog težine samog slučaja i tragičnih posljedica, Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije obavještava javnost da poduzima sve zakonom propisane mjere i radnje, te da su naložena sva neophodna vještačenja (obdukcija tijela smrtno stradalih osoba, vještačenje tehničke ispravnosti vozila, prometno-tehnička, medicinska i ostala potrebna vještačenja), kao i da će se poduzeti i druge istražne radnje s ciljem potpunog rasvjetljavanja svih okolnosti koje su dovele do prometne nezgode s tragičnim posljedicama", priopćeno je iz Ureda glavnog županijskog tužitelja HNŽ-a, prenosi portal Bljesak.

Tužiteljstvo navodi kako je vezano za prometnu nezgodu koja se 24. rujna oko 20 sati dogodila na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Buna-Zaton, južno od Mostara, "primijećeno da su u pojedinim medijima objavljivane razne neprovjerene informacije i navodne verzije događaja, iza kojih Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije ne stoji".

Izvpr:Index

Ne propustite