ILDA JE NA SVADBU BRATA POZVALA NJIH DVIJE - NE ZNA SE KOJA JE LJEPŠA: Svi gledali samo u njih (FOTO)

Objavljeno:26.09.2022 - 14:14
A A A Times Arial

Foto: Printscreen

Marina Tadić imala je najoriginalniji stajling na svadbi Šaulića, a Dajana Paunović sve oduševila neprolaznom elegancijom!

Porodica legendarnog Šabana Šaulića juče je imala veliki provod za slavlje! Naime, nasljednik kralja narodne muzike, kako su ga mnogi oslovljavali, oženio se svojom dugogodišnjom izabranicom Marinom, koja je i u drugom stanju, što je bila velika neostvarena želja pjevača. A glamurozna proslava nije mogla da prođe ni bez Ildinih najboljih prijateljica.

Naime, poznato je već da Ilda Šaulić ima poseban odnos sa Dajanom Paunović i Marinom Tadić, koje su se pojavile u zadivljujućim, a potpuno različitim izdanjima. Njihov dolazak zasjenio je mnoge javne ličnosti, po mišljenju većine!

Dajana Paunović je postala prepoznatljiva po elegantnim autfitima, a nije mnogo odstupala ni ovoga puta. Zagovornica je stava da je manje više, te se za Mihajlovo vjenčanje odlučila za korset usku crnu haljinu sa diskretnim linijama, dok je kosu pokupila u punđu.

Izabrala je model koji optički sužava struk, što je dodatno istaklo njenu vitku figuru. Crne efektne sandale su bile dovoljne da začine cijelu kombinaciju.

Sa druge strane, ništa manje kreativna nije bila ni pjevačica Marina Tadić, iako se odlučila za malo ležerniju varijantu. Izabrala je bijelo - zelenu haljinu sa karnierima, a svima je pažnju privukao neobičan dezen.

 

 

Svoj stajlnig je učinila elegantno opuštenim pregrnuvši bijelu kratku košljulja. Takođe, imala je i braon torbu veoma zanimljivog oblika, koju je uklopila sa sandalama na pertlanje u istoj boji.

Koja Ildina drugarica vam je ljepše izgledala?

Izvor:Stil