Pogledajte koliko se Zelenskij promijenio od početka rata u Ukrajini

Aktuelno
Pogledajte koliko se Zelenskij promijenio od početka rata u Ukrajini
,

Prošlo je sedam mjeseci od početka ruske invazije na Ukrajinu i najtežeg razdoblja u životima miliona Ukrajinaca. Neizvjesnost i stres vide se i na licu predsjednika Volodimira Zelenskog, koji se fizički prilično promijenio od početka rata.

Zelenskij definitivno više nema baby face koji je imao na početku sukoba, a to se najbolje vidi na fotografijama koje kruže internetom. Ovo je, naime, Zelenskij 23. februara ove godine, samo dan prije nego što je počela invazija na Ukrajinu, piše Index.hr.

6cb856a9-fba4-4027-a597-3caeb92cfed7

Ovo je Zelenskij jučer.

907a89c6-c631-4aa5-9196-faf69f682a6d

Zelenskij se od početka rata rjeđe brije i više ne nosi košulje i odijela. Zelena majica i vojna uniforma postale su njegova svakodnevica pa je u srpnju ove godine pored dotjerane Olene Zelenske za Vogue pozirao upravo u zelenom.

Taj intervju je potaknuo mnoštvo kritika.

"E to je par vrijedan naslovnice Voguea", "Remek-djelo. Njihove oči šalju tisuću emocija", "Kakav divan i hrabar par", neki su od pozitivnih komentara.

No nisu svi komentari bili u tom tonu. "Sad je i maneken?", "Zar vi ne biste trebali pomagati svojoj zemlji, umjesto da se fotografirate za Vogue?", "Njihov narod umire, a oni se fotografiraju", pisali su korisnici nezadovoljni ovakvim medijskim eksponiranjem ukrajinskog predsjednika i prve dame.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

Ne propustite