ŽELJKOVA PRVA ŽENA JE AKTIVNA NA INSTAGRAMU: Joksimovići ne mogu da vjeruju šta objavljuje

Show
ŽELJKOVA PRVA ŽENA JE AKTIVNA NA INSTAGRAMU: Joksimovići ne mogu da vjeruju šta objavljuje
-

Pjevač Željko Joksimović potpuno je iznenađen ponašanjem svoje bivše žene Vesne sa kojom ima kćerku Minu.

Pjevačeva bivša se više od 25 godina nije pojavljivala u javnosti, vješto se krila od medija, a prije mjesec dana napravila je ozbiljan preokret, te je otvorila Instagram profil koji trenutno ima oko 3.000 pratilaca.

Željko i njegova sadašnja supruga Jovana šokirani su jer Vesna objavljuje provokativne slike, te joj je većina fotografija u kupaćem kostimu, ali ima i one u providnoj spavačici.

Kako se šuška, Željko je preko njihove kćerke Mine pokušao da Vesni skrene pažnju da se malo smiri sa atrakticnim slikama, ali sudeći po njenim skorašnjim objavama, pjevač nije imao nikakav uticaj, prenosi Paparazzo.

Podsjećanja radi, Željko je oženio Vesnu kada je imao samo 23 godine, a u braku su bili više od pet godina. Vesna je takođe iz Valjeva, a prije 30 godina bavila se pjevanjem, međutim, kada je rodila kćerku Minu povukla se sa estrade.

screenshot-20220923-103534-796x1024

Mnogi kažu da je Željkova i njena kćerka Mina mamina kopija.

Nakon razvoda od Vesne pjevač je uplovio u vezu sa Leontinom, da bi nakon raskida sa njom ubrzo osvojio voditeljicu Andrianu Čortan koju je ostavio zbog Jovane. Kako su i sami priznali, kada je krenula njihova romansa i Željko i Jovana su bili u dugim vezama koje su raskinuli jer su shvatili da se vole.

Danas uživaju u bračnoj idili sa sinom Kostom i bliznakinjama Anom i Srnom.

Ne propustite