OBJAVLJEN MJESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR: Astrolozi otkrili šta vas čeka, 1 ZNAK ČEKA VELIKI NOVAC

Zanimljivosti
OBJAVLJEN MJESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR: Astrolozi otkrili šta vas čeka, 1 ZNAK ČEKA VELIKI NOVAC
.

Za Vagu, listopad/oktobar može biti točka kada problemi u ljubavnim odnosima dostižu svoj maksimum. Stoga ćete morati sebi postaviti jasno pitanje – je li vam potreban ovaj odnos i što očekujete od njega. Ribe neće biti uskraćene za pažnju suprotnog spola pa će morati birati između nekoliko opcija. One Ribe koje su se prethodno razočarale u ljubavi čekaju novu osobu koja će imati puno ljubavi i razumijevanja za njih.

Saznajte što vašem horoskopskom znaku predviđa ljubavni horoskop za listopad/oktobar 2022. godine – netko započinje novu romansu, a netko će razmišljati o prekidu!

Ovan

Impulzivni Ovnovi u listopadu/oktobru će željeti pokazati svoj karakter što je više moguće. Bit će spontani, slobodni i spremni da se upuste u ljubavne avanture. Bit će im više nego ikada potrebno strpljenje i sposobnost preuzimanja odgovornosti.

Pojačana energija i impulzivne emocije mogu pokvariti vezu s voljenom osobom. Kako biste popravili situaciju zainteresirajte se za želje partnera i priredite iznenađenje.

Ne obraćajte pažnju na tračeve, jer će mnoge informacije biti lažne.

Bik

Bika očekuje romantičan mjesec, koji će biti ispunjen zanimljivim događajima. Ako se vaš odnos tek razvija, a situacija je i dalje vrlo dvosmislena, onda će listopad/oktobar sve staviti na svoje mjesto.

Također, mnogi Bikovi bi se trebali pripremiti za kardinalne promjene u ljubavnim odnosima – parove očekuje ili vjenčanje ili raskid.

Usamljeni predstavnici znaka trebaju biti oprezniji s novim poznanstvima. Slobodni Bikovi, pazite kome poklanjate srce.

Blizanci

Blizancima horoskop za listopad/oktobar 2022. godine predviđa narušavanje romantičnih odnosa i uranjanje u more emocija. Um ovdje može pasti u pozadinu pa preporučujemo da budete oprezni.

Ako ste u dugoj vezi ili braku i ako ste se suočili se sa sukobima i nesporazumima, morat ćete pokušati srediti odnose.

Morat ćete obuzdati svoju ljubomoru kako biste izbjegli svađe.

Rak

Ako Rakovi pronađu balans između različitih želja, onda će im listopad/oktobar biti vrlo romantičan i ugodan. Usamljeni Rakovi imaju šansu pronaći svoju pravu ljubav, a u budućnosti da brakom povežu svoj život s njom.

Ali budite pažljivi na ono što vam intuicija govori, jer vas sigurno neće iznevjeriti.

Slušajte poruke unutrašnjeg glasa, može vam otkriti romantične tajne.

Lav

Lavovi, koji ranije nisu mogli osvojiti svoju ljubav, imat će sreće u listopadu/oktobru – oni će birati, a srca će se lako osvajati.

Moguć je početak romanse s osobom koja vam se u prošlosti sviđala, a to se može dogoditi vrlo spontano.

Ako ste dugo u vezi, u drugom mjesecu jeseni pojavit će se želja da nešto promijenite – možda počnete živjeti zajedno, možda zaprosite voljenu osobu ili odete na daleko putovanje.

Djevica

Kada je riječ o ljubavi, Djevice u listopadu/oktobru očekuje miran i stabilan period. Ne očekuje se ništa posebno u odnosima sa srodnom dušom – sve će ići po standardnom scenariju za vašu vezu.

Djevice će morati samo raditi na svojoj ljubomori, jer ona može pokvariti i najljepše trenutke i osjećaje.

Listopad/oktobar nije pogodan za započinjanje novih veza pa ako se pojavi nova osoba, bolje idite polako i dobro se upoznajte.

Vaga

Za Vagu, listopad/oktobar može biti točka kada problemi u ljubavnim odnosima dostižu svoj maksimum. Stoga ćete morati sebi postaviti jasno pitanje – je li vam potreban ovaj odnos i što očekujete od njega.

Ako dođete na ideju da prekinete odnos, dobro razmislite prije nego što napravite krupan potez nakon kojeg nema povratka.

A ako je vaše srce i dalje slobodno, prije nego što započnete vezu, morat ćete jasno definirati svrhu odnosa. Stavite već na početku do znanja što želite, a što nije moguće.

Škorpion

Očekuje vas potpuno nova percepcija u osobnom životu – ljubavna sfera postaje burna, strastvena i vrlo bogata. Očekuju vas ugodna iznenađenja i ispunjenje želja, a bitnu ulogu u gotovo svemu tome imat će vaš partner.

Pokažite koliko vam znači sve što čini za vas. Imajte ovo na umu i budite velikodušni za pohvale.

Za one čije je srce slobodno, postoji preporuka – budite pažljivi prema ljudima koji žele zauzeti važno mjesto u vašem životu.

Strijelac

Listopad/oktobar Strijelcima neće donijeti pozitivne promjene, a problemi koji su se pojavili u rujnu/septembru nastavit će testirati ovaj znak Zodijaka.

Strijelci koji su rođeni u prosincu/decembru imat će posebno izazovne dane, mogući su konflikti s partnerom.

Usamljeni također nemaju priliku da poboljšaju svoj osobni život, ali zato mogu raditi na sebi, opustiti se i posvetiti osobnom razvoju.

Jarac

Jarci, koji u prošlosti nisu uspjeli pronaći srodnu dušu, neće je moći pronaći ni ovog mjeseca. Ali samo oni koji znaju čekati mogu postići svoj cilj, stoga budite strpljivi.

Predstavnici ovog znaka, koji su već u vezi, trebali bi ići naprijed i razvijati se. Može doći do neslaganja ili svađa, ali komunikacijom možete sve srediti.

Potrudite se da razbijete monotoniju u vezi.

Vodenjak

Vodenjaci imaju prilično nestabilnu situaciju, jer mogu imati sukobe s voljenom osobom. Može doći do nesporazuma i napetosti, ali ne trebate se raspravljati oko toga tko je kriv, već zajednički pokušajte pronaći rješenje.

Vrlo je važno da naučite slušati voljenu osobu, kako ne biste svojim ponašanjem ugrozili osjećaje i naklonost.

Ako zaista postoje osjećaji, onda uvijek možete pronaći izlaz i razumjeti postupke osobe.

Ribe

Ribe neće biti uskraćene za pažnju suprotnog spola pa će morati birati između nekoliko opcija.

One Ribe koje su se prethodno razočarale u ljubavi čekaju novu osobu koja će imati puno ljubavi i razumijevanja za njih.

Kratkotrajne romanse započete na odmoru nemaju baš velike šanse za budućnost. Već na početku istaknite što želite i očekujete od odnosa.

Ne propustite