SVI BACAMO VODU OD KISELIH KRASTAVICA, A NE ZNAMO KOLIKO JE KORISNA: Kad saznate, biti ćete oduševljeni!
Većina ljudi prospe vodu iz tegle kada pojede kisele krastavčiće.
Iako sama po sebi, nema neki poseban ukus voda od kiselih krastavaca može da se iskoristiiza pravljenje umaka, marinada, a mnogi tvrde da ima i mnogobrojne dobrobiti za organizam.
Iako je mnogima poznato da može da iskoristi kao marinada za meso ili zamjena za sirće, vjerovatno ne znate da možete da koristite vodu za pripremu krompira. Ovo je daleko zdravija verzija, od krompira prženog u dubokom ulju,a miris i ukus je nevjerovatan.
Carleigh Bodrug, na Instagramu poznata kao Plantyou, planetarno je popularna, a sada je podjelila i recept za krompiriće iz rerne koji izgledaju jednostavno neodoljivo.
Tanko je isjekla krompir, prekrila vodom iz tegle i dodala mirođiju. Nakon što je krompir upio sokove, poređala ga je na papir za pečenje i pripremila krompir.
Isprobali smo ovo kod kuće i moramo da priznamo da je ovo vjerovatno najukusniji krompir koji smo ikaa probali, a dobra vijest je i da je mnogo zdraviji od klasičnog pomfrita.