ESTETSKI HIRURG RASKRINKAO SLOBODU MIĆALOVIĆ I JELISAVETU ORAŠANIN: Otkrio spisak operacija - evo sta su sve radile

Moda i ljepota
ESTETSKI HIRURG RASKRINKAO SLOBODU MIĆALOVIĆ I JELISAVETU ORAŠANIN: Otkrio spisak operacija - evo sta su sve radile
-

Iako su bile zagovornice prirodnog izgleda, nijedna nije odoljela botoksu.

Koleginice Sloboda Mićalović i Jelisaveta Orašanin slove za jedne od najlepših glumica na javnoj sceni. Naime, obe su poznate po tome da im je njega na prvom mjestu, kao i da preferiraju prirodniji izgled, zato se često u medijima spekuliše da li su radile neku estetsku korekciju do sada ili ne.

Za Jelisavetu se zna da je nedavno uradila operaciju grudi. Pored toga, umjereno je povećala usne, ali je i ubrizgala botoks, kako bi umanjila postojeće bore, ali i spriječila nastanak novih.

160679-dragana-u-ff

foto: Kurir.rs

Sa druge strane, Sloboda Mićalović, koja je poznata po tome da se vrlo malo šminka, imala je manje estetskih zahvata. Za sada, kako ističe, nema namjeru da operiše grudi.

Iako je veliki pobornik prirodnog izgleda, ni ona nije odoljela botoku, prema navodima jedne klinike. Uz ti se može vidjeti po slikama da je neprimjetno osvježila usne hijaluronom.

255759-profimedia0299323154-ff

foto: Kurir.rs

Ove dvije ljepotice su pravi primjer kako se uz blage estetke može pordužiti mladalački izgled, a nikako mijenjati lični opis. Postale su samo još lejpše, privlačnije, i što je najbitnije - zadovoljnije!

(Stil.kurir.rs)

Ne propustite