OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE PRAVA BURA: Nemamo dobre vijesti za vas

Zanimljivosti
OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE PRAVA BURA: Nemamo dobre vijesti za vas
-

Retrogradni Merkur počinje 9. septembra i traje do 2. oktobra i gotovo čitav ovaj mjesec biće pod njegovim uticajem. Njegova energija počeće da se osjeća već 22. avgusta, a postretrogradna sjenka osjećaće se sve do 16. oktobra.

3 horoskopska znaka će u narednom periodu da se suoče sa brojnim izazovima.

Ovan

Ovnove u periodu pred nama očekuje bura, a svi poslovni nedostaci i stari dugovi (u svakom smislu riječi) isplivaće na površinu.

Pripadnici ovog znaka biće veoma nervozni tokom septembra, obaveze će ih ugušiti i biće im praktično nemoguće da postignu sve što su zamislili. Čak će se i problemi drugih nekako isprepletati s njihovim.

Ovnovi se u periodu pred nama ne smiju preforsirati, već svom tijelu i umu moraju obezbijediti neophodan odmor.

Rak

Period pred nama neće biti ni malo jednostavan za Rakove, pošto će ih poslovni i porodični problemi zatrpati sa svih strana. Zbog svega navedenog, Rakovi će se osjećati kao da su im ruke vezane.

Savjet Rakovima u ovim nezahvalnim okolnostima je da pokažu ono najbolje od sebe, što će im biti dobar zalog za budućnost. Posljednji dani septembra donose izvjesno smirivanje situacije, što će im pružiti snage da naposlijetku ipak prevaziđu sve izazove.

Ovnovi će novac gubiti, dobijati, pa opet gubiti, ali ne smiju klonuti duhom. Sve su to lekcije koje će jednom u budućnosti dobro naplatiti.

Vaga

Vagama septembar 2022. priprema brojne zamke i na to treba dobro mentalno da se pripreme. Od obećanja koja ne mogu da ispune treba da se klone po svaku cijenu, kao i od širenja neprovjerenih informacija.

Jedini način da se zaštite od retrogradnog Merkura koji je u njihovom znaku jeste da sve informacije koje pristižu do njih provjere najmanje tri puta. Porodični odnosi takođe mogu trpiti i donijeti turbulencije u njihove živote i od ključne važnosti je da Vage ostanu hladne glave i fokusiraju se na svoje ciljeve.

Kraj septembra i početak oktobra donosi olakšanje – smanjiće se stres, a moguće je da pripadnike ovog znaka očekuju i neki bonusi na poslu.

(Stil)

Ne propustite