Sutra sahrana policajca poginulog tokom potjere: Komšije u nevjerici zbog smrti

Objavljeno:19.08.2022 - 17:31
A A A Times Arial

Foto: Društvene mreže

Sahrana Božidara Koprivice (36), tragično nastradalog u saobraćajnoj nesreći u Rumenci, biće u subotu u 13 sati na gradskom groblju u Bačkoj Palanci.

“Niko još ne vjeruje da više nema našeg Kike, kako smo ga zvali iz milošti. Supruga Ivana ne znam kako će izdržati ovu bol. Za njega svi možemo samo riječi hvale da kažemo, kao i za kompletnu porodicu. Kulturno i lijepo vaspitana djecu, divne komšije. Dvorište su sinoć preplavili ljudi, kao i njihov stan, kako bi izjavili saučešće porodici. Tako je i od jutros, komšije, prijatelji, rodbina, kolege jednog velikog i mladog čovjeka nema, muža, oca, sina….U zgradi je muk…Samo se čuju tihi jecaji – kaže komšija koji dodaje da niko od članova porodice nije sposoban da bilo šta kaže.

Inače, Božidar je rođen u porodičnoj kući u Gajdobri, u Sutjetskoj ulici. Kada se oženio i dobio zlatne anđele prešao je da živi u Bačkoj Palanci.

Kapija kuće u Gajdobri je širom otvorena. Dolaze rođaci, kumovi, komšije da podijele tugu sa Božidarovom majkom, ocem, sestrom, bakom.

– Joj šta me snađe. Zašto on, a ne ja. Ne mogu ja ovo izdržati. Živjela sam za njega, ponosila se njime. Bio mi je uzdanica i dika porodice, primjeran u svakom pogledu. Izvinite ali nemam više snage da pričam – uspjela je jecajući da izgovori baka Mira.

Podsjetimo, nesreća se desila u četvrtak, oko 16 sati u Partizanskoj ulici u Rumenki, kada je na policijskim motociklu, krenuo u potjeru za vozačem, koji se nije zaustavio na znak stop, a za kog je imao dojavu da kolima upravlja pod dejstvom alkohola, piše Kurir.

Dok se pomenutom ulicom kretao pod rotacijom, sudario se sa kolima, koja su tog trenutka naišla iz sporedne ulice. Nesretnom policajcu nije bilo spasa.