STIGLA PORUKA OD DALILINE MAJKE - DARKO PROČITAO U EMISIJI: Svi se zgrozili kad su čuli (VIDEO)

Objavljeno:18.08.2022 - 23:02
A A A Times Arial

Foto: Printscreen Pink.rs

Darko Tanasijević je najavio Lepog Miću, koji je otkio da mu je majka Dalile Dragojević, Emina Mujić pretila. On je tom prilikom pokazao voditelju prepisku sa Dalilinom majkom:

Ja sam u pravu za sve stvari, ja sam bio napadnut kako štitim lik i djelo Dalile Dragojević, do momenta dok se nisam uključio u emsiju. Sada sam napadnut od majke Dalile Dragojević koja je klela Đedovića, Sandru mene i Dejana. Ja nisam ni načijoj strani. - rekoa je Mića pa je Darko pročitao poruke Daliline majke.

Neka crknu svako ko je učestvovao u razvodu. Neka crknu svi koji su radili protiv Dalile, i veličali onog Dejana, i ti i ona smrdljiva trojka da bog da svi plakali kao ona sada. Je*em ja mater svima, i tebi i Đedoviću i Rešićki - pročitao je Darko.

676-2022-08-18t230432-749

Foto:Prinstcreen Pink.rs

Meni je prijetila i Dalilina kuma, a niko nema pravo da meni nameće svoje mišljenje. Ona je mene vrijeđala i napadala a ja ni ne znam ko je to - rekao je Mića.

Da li se plašiš tih kletvi? - upitao je Darko.

Ma ja sam čist, mene to ne zanima. Dalila se nikome nije miješala u brak, ona se us*ala sebi u život i zato se razvela. Ona je prevarila Dejana, on se onda pomiro sa njom i imali su se*s, a onda se desilo opet sa Careme, ja ne znam šta ko priča o meni - rekao je Mića pa dodao:

Ja nisam kao neko da uzimam od fanova, ja fanovima pomažem, ja osnivam fond za ljude koji nemaju dovoljno, pa nek dragi zadrugari svi uplate po 50eura da pomognu.

Detaljnije u nastavku.