DJEVOJKE SU LUDJELE ZA NJIM, A ON JE OŽENIO 10 GODINA STARIJU: Gdje je i kako izgleda Nikola Sarić iz Operacije Trijumf (FOTO)

Objavljeno:18.08.2022 - 17:19
A A A Times Arial

Foto: Printscreen

Davne 2008. godine djevojčice su ludjele za zavodnikom Nikolom Sarićem Sajkom, koji je učestvovao u regionalnom muzičkom takmičenju "Operacija Trijumf".

Tinejdžerke su ga obožavale, pratile ga u stopu, a njemu se predviđala uspešna muzička karijera. Iz "Operacije Trijumf" izašao je tokom desete gala večeri.

Nikola Sarić Sajko je tada stekao veliku pažnju pripadnica ljepšeg pola i bio jedan od favorita za pobjedu. Ipak, nije nastavio da plovi muzičkim vodama.

Upravo tokom takmičenja, planula je ljubav između njega i koreografkinje Milice Cerović, koja je sa takmičarima svakodnevno radila na plesnim pokretima.

Ljubav su u početku krili, a kasnije su je i objelodanili, međutim, mnogi su sumnjali u to da će njihova ljubav opstati, budući da je Milica od njega starija 10 godina.

Ipak, Nikola i Milica pokazali su da prava ljubav ne zna za granice, pa su deset godina nakon takmičenja odlučili da se zavjetuju jedno drugom na vječnu ljubav.

- Bila je dobra žurka na svadbi. Otkad sam u braku ništa se nije promijenilo, osim što nosim burmu, u fioci držimo jedan papir i što sada Milica nosi moje prezime. Imamo i kuče otkako smo u braku. Razmišljamo i o potomstvu, ali to ćemo polako, ima vremena - rekao je Nikola

Nikola se po završetku takmičenja još neko vreme bavio pevanjem, nakon čega je učestvovao u rijalitiju "Farma 2", a potom se potpuno povukao iz javnog života.

Sajko je tada odlučio da se posveti ugostiteljstvu, pa je sa prijateljem otvorio kafić, a kada su razradili biznis, otvorili su još dva lokala.

- Krenuo sam da držim jedan kafić sa drugarom, pa drugi i sada treći, koji je više klub i shvatio sam da mi je to isplativije nego muzika - rekao Sajko

292073-nikola-saric-sajko-ff

Foto:Printscreen

292071-nikola-saric-sajko-1-ff

Foto:Printscreen

292069-nikola-saric-sajko-2-ff

Foto:Printscreen