NE PIŠE IM SE DOBRO! 3 ZNAKA ĆE BITI NA UDARU: Čekaju ih nevolje u septembru

Objavljeno:18.08.2022 - 15:27
A A A Times Arial

Retrogradni Merkur biće u znaku Vage i može donijeti brojne dileme, probleme u komunikaciji, pogrešne informacije i promjene planova.

Ovan

Ovna u septembru 2022. očekuje alarmantan period. Ovog puta ovaj znak Zodijaka moraće da završi dugogodišnji posao. Iskrsnuće prošli nedostaci u dokumentima i ugovorima, kao i stari dugovi u bilo kom smislu te riječi. Ovo će vas učiniti prilično nervoznim. Imaćete puno obaveza, i moguće je da će vam biti teško sve da postignete. Možete biti povezani sa problemima i nevoljama drugih ljudi. Moraćete da štitite tuđe interese, ali nikako nemojte zanemariti ni svoje zadatke kojih ima nevjerovatno puno. U ovom mjesecu ne dozvolite da se preforsirate, kada vam tijelo i duh traže odmor, to im i priuštite, prenosi Alo.

Rak

Septembar 2022. godine neće biti lak za Rakove. Bićete rastrzani između posla i porodičnih problema. Ovo je ispunjeno činjenicom da se osećate veoma ograničeno. Dobra vijest je da imate priliku da pokažete svoju najbolju stranu kao rezervu za budućnost. Poslednja dekada septembra biće lakša. Neka vam ovo bude utjeha i motivacija da prevaziđete ove izazove. kada je riječ o novcu, ponovo ćete gubiti i dobijati, pa opet gubiti. Nemojte se uznemiravati! To je sve lekcija kroz koju morate da prođete da biste imali više uspeha i predostrožnosti u budućnosti.

Vaga

Horoskop predviđa da će se tokom septembra 2022. godine predstavnici ovog horoskopskog znaka suočiti sa zamkama. Bićete uhvaćeni u riječima, djelima i obećanjima. Pripremite se mentalno za ovo. Ne dajte obećanja koja ne možete održati. Nemojte distribuirati informacije ako niste potpuno sigurni u to. Usljed retrogradnog Merkura koji je u vašem znaku, nekoliko puta provjerava pristigle informacije. Samo tako ćete se zaštititi od nepovoljnog položaja. Moguće su turbulencije u porodičnim odnosima, ali sada je najvažnije da usmjerite fokus na glavni cilj u životu i tome se najviše posvetite. Kraj septembra i početak oktobra će proći lakše - smanjiće se stres, a moguće je da vas očekuju i neki bonusi na poslu.