DALILA DOBILA TEDIJA, A ONDA URADILA ZABRANJENU STVAR: Hranila ga ovim, a od toga mogu da mu otkažu BUBREZI! Odmah se pokajala

Objavljeno:18.08.2022 - 12:41
A A A Times Arial

Dalila Dragojević se vratila u Donji Šepak gdje vrijeme provodi sa svojom majkom Eminom i psom Tedijem.

Nakon svađa oko psa Tedija koji je bio u vlasništvu Dalile i Dejana Dragojevića koji su bili u braku, ljubimac se vratio u Dalilinu kuću.

Ipak jedan detalj njihovog druženja šokirao je region i borce za prava životinja.

Naime, Dalila Dragojević je jela voće koje je za nju nasjekla njena majka. Emina je vitaminsku zakusku pripremila jer se ovih dana njena ćerka ne osjeća baš najbolje pa je ovim gestom željela da podigne imunitet. Dragojevićka je iskoristila da tim voćem malo hrani sebe, malo hrani Tedija.

3136903-screenshot-41-ff

Pored banane, ona je sa oduševljenjem davala svom psu i grožđe, a za ovo voće je poznato da može da bude otrovno za pse.

Kako ističu veterinari, grožđe i suvo grožđe su izuzetno otrovni za pse. Poznato je da kod nekih pasa uzrokuju naglo otkazivanje bubrega. Odmah su Dalili počele da stižu poruke da nikako ne smije ovo da radi.

Bivša zadrugarka se odmah javno pokajala tvrdeći da nije znala da je grožđe loše za pse, pa se zahvalila svoji vjernim pratiocima što su je obavijestili.

3136909-screenshot-42-ff

- Shvatili smo, grožđe je opasno za pse. Ne smijemo da im dajemo jer može jako loše zdravstveno da utiče na njih. Hvala na pomoći - zahvalila se svima Dalila.

Kurir.rs