PREMIJER FBIH

Novalić čestitao Lani: Obećavam ti da reakcija Vlade FBiH neće izostati

Objavljeno:18.08.2022 - 12:32
A A A Times Arial

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić uputio je, u ime Vlade FBiH i svoje osobno, čestitku Lani Pudar za velike uspjehe koje je ostvarila na Europskom plivačkom prvenstvu u Rimu. 

''Bravo, Lana! Nakon što si nas prije nekoliko dana obradovala brončanom medaljom u trci na 100 metara delfin, jučer si nas više nego oduševila postavši prvakinja Starog kontinenta u disciplini 200 metara delfin'', kazao je Novalić.

 ''Sa samo 16 godina postati najboljom u seniorskoj konkurenciji je ogroman i divljenja dostojan uspjeh. Svoje ime upisala si u povijest bh. sporta, a nas i našu Bosnu i Hercegovinu na najsjajniji mogući način predstavila u svijetu''. 

Ističe kako je ''Vlada Federacije BiH i do sada je prepoznavala talent i veliki trud koje ulažeš u sport kojem si se posvetila i znala je to izuzetno cijeniti te, u granicama svojih mogućnosti, i vrednovati. Obećavam da ni za tvoj veliki europski uspjeh adekvatna reakcija Vlade FBiH neće izostati''.

 ''U Mostaru ti tvoji sugrađani spremaju veliki i svečani doček. No, svečano će biti i diljem Bosne i Hercegovine koju tako dostojanstveno predstavljaš. Na tome ti iskreno čestitam i zahvaljujem, uvjeren da je ovo tek početak tvoje duge i uspješne karijere'', zaključio je Novalić.