DALILA OBJAVILA DA SE RAZBOLJELA: Jedva dolazi DO DAHA! Emina PREPLAŠENA, evo šta ih je snašlo

Show
DALILA OBJAVILA DA SE RAZBOLJELA: Jedva dolazi DO DAHA! Emina PREPLAŠENA, evo šta ih je snašlo
-

Svi se nadamo da će što pre da ozdravi.

Dalila Dragojević se konačno vratila u Šepak kako bi odmorila nakon svoje "turneje" po Balkanu. Prvo se provodila u Crnoj Gori, onda po Hrvatskoj, a zatim je provela i par dana u Beogradu.

Ipak, izgleda da je njen odmor više "umorio" nego odmorio, te joj je pao imunitet, barem sudeći prema objavama na Instagramu.

Drugoplasirana zadrugarka je prvo objavila snimak na kome se vidi gomila kutija i bočica lijekova

Kod mame mora ovako. Ne smem biti bolesna - stoji u objavi.

dalila-124

Na sljedećem snimku čuje se Dalila kako snažno kašlje dok se u pozadini vidi kao majka Emina prinosi tanjir pun grožđa, banana i narandži.

- Dobro mama nije baš takvo stanje u pitanju da moraš i ove voćkice da mi sjeckaš - bila je iznervirana Dalila, ali je u tom trenutku počela baš da hropće od kašljanja i da izbacuje šlajm.

- Ajde, ljubi te mama, jedi - zabrinuta je rekla starica koja bi sve dala da njena ćerka opet bude zdrava i da hara po crnogorskom primorju.  

- Jaoj, bože, ovako je i u školi išla za mnom za vrijeme malog odmora da me juri kako bih jela voće - prisjetila se Dragojevićka svog djetinjstva. 

033-3

- Uzmi, jedi, prestani više da snimaš telefonom - rekla je vidno iznervirana Mujićeva koja nije mogla da vjeruje da je njenoj ćerki preče da se snima telefonom umjesto da jede vitamine. 

Ne propustite