PRAVILA SKANDALA PO RIJALITIJU, PA NESTALA: Evo kako danas izgleda Jelena Golubović, A TEK ČIME SE BAVI

Objavljeno:18.08.2022 - 11:15
A A A Times Arial

Jelena Golubović dobro je unovčila svoje višestruke pobjede u srpskim rijaliti programima. Ona je većinu novca koji je zaradila uložila u gradnju kuće na Avali, gdje provodi dosta svog vremena.

Dvostruka pobjednica rijalitija "Farma" najprije je pazarila plac nadomak Beograda i izgradila nekretninu po svom ukusu.

Jelena je kupila imanje na Avali, a početkom 2020. godine je završila izgradnju drvene kuće, što ju je koštalo skoro 300.000 eura. Kao što je Kurir svojevremeno pisao, Jelena se dugo razmišljala da li da kupi plac na Adi ili na Avali, ali se ipak opredijelila za brdski predio jer, kako nam je tada rekla, na Avali je imala bolju ponudu što se cijene tiče, ali i same veličine placa.

- Najprije sam kupila plac, pa smo počeli gradnju, koja se jako odužila. Imali smo svakakvih problema, a najviše s vodom i strujom. Konačno je nedavno sve riješeno, i sad mogu da uživam na Avali. Imam najljepšu kuću u ovom dijelu Beograda, svi mi kažu da ih podsjeća na luksuzne planinske kuće na Alpima. Tamo odlazim uglavnom vikendom, jako mi prija priroda zbog problema s glasnim žicama. Ostaje mi da se sad posvetim detaljnije unutrašnjem uređenju. Tokom ljeta mogu da se sunčam gola, niko me ne vidi sa puta. Imam i divne komšije, uvijek su tu da mi pomognu - rekla je Jelena za Kurir.

2892479-imgee45385dd930bee56a90080eb8d6bf2ev-ff

foto: Kurir.rs

Ona se prisjetila da je prilikom poslednjeg boravka na Avali imala tešku saobraćajku kad se svojim automobilom zakucala u zid jedne kuće.

- Krivica nije bila moja, jer je put bio nepregledan. Nakon moje desila se još jedna nesreća. Udarila sam u zid kuće Rođe Raičevića, a od siline udarca auto je odletio na drugu stranu i udario u drugu kuću. Imala sam sreću, kola su se rotirala dok nisu naletela na drvo. Moj auto je iz korijena iščupao tu tuju, a tuja je porušila cigle od spoljne ograde kuće. Mogla sam da poginem. U toku je sudski proces - završila je Golubovićeva.

2892655-jelena-golubovic-kuca-na-avali-foto-privatna-arhiva-ff

foto: Kurir.rs

Od rediteljke i pobjednice rijalitija do medijatora

Iako je Golubovićeva po profesiji reditelj, riješila je da se krajem prošle godine okuša u još jednoj profesiji. Naime, ona je dobila i zvanično diplomu medijatora - posrednika u rješavanju sudskih sporova, i to od Ministarstva pravde Republike Srbije.

Dakle, Jelenin zadatak ubuduće će biti da miri zavađene ili suprotstavljene strane u slučajevima koje joj nadležni sudovi dodejle.

Kurir.rs/A.P.