EDO FETIĆ ODVEO ZILHU NA MORE, a onda stigla šok informacija: EVO S KIM SE VIĐA PREKO NOĆI (FOTO)

Show
EDO FETIĆ ODVEO ZILHU NA MORE, a onda stigla šok informacija: EVO S KIM SE VIĐA PREKO NOĆI (FOTO)
-

Iako je govorio da je na ljubavnu priču sa Draganom Mitar stavio tačku, ali ovaj put definitivno, priča se da bivši učesnik "Zadruge" Edis Edo Fetić ponovo "sjedi na dvije stolice".

Naime, on je na ljetovanje odveo djecu i svoju bivšu suprugu Zilhu Karišik, od koje se razveo zbog javne preljube sa Draganom Mitar, još u trećoj sezoni "Zadruge".

Edo je poslije razvoda uvijjek isticao da je sa bivšom suprugom ostao u sjajnim odnosima, da se često čuju i kuju zajedničke planove zarad djece, te da niko i ništa to neće promijeniti. Da su zaista u korektnom odnosu dokazuju i najnovije paparaco fotografije, nastale u Čanju u Crnoj Gori, u jednom restoranu.

676-1

foto: Pink.rs

Bivše supružnike uslikali su sa njihovom djecom, tokom ručka, i sve je naizgled djelovalo idilično, kao prije... Sve dok nisu čuli i za "drugu stranu medalje". Naime, kako dobro obaviješteni izvor tvrdi za Pink.rs, Edo je nedavno obnovio vezu sa Draganom Mitar, svojom bivšom ljubavnicom i djevojkom, sa kojom se, iako mu je žena tu, tajno viđa u Budvi!

- Dragana je dole kod nas već oko nedelju dana sigurno. Tu je sa malim, sladak je, non-stop je oko njega, a dolazi i Edo. Pa, tako je svake godine, otkad ih mi znamo iz "Zadruge". Kriju se, gledaju da ne budu toliko upadljivi, a tajno se viđaju kod nje u hotelu. Djeca i bivša žena su mu u Čanju, Dragana u Budvi, Edo je stvarno profesionalac, sve je sebi namjestio i natempirao, alal mu vera - priča za Pink.rs dobro obavešteni izvor iz Budve, koji je insistirao da mu ne otkrivamo ime.

- Dragana i Edo ništa neće da pričaju za novine, da su se pomirili, jer bi im se ljudi, realno, smijali poslije toliko raskida i pomirenja, blamiraju se. Ali vidite, ne mogu jedno bez drugog pa to ti je, kad tad se oni opet spoje. Tu su na moru zajedno, iz Budve uglavnom ne mrdaju, a i Joca mali ga voli - završava priču izvor.

(Pink.rs)

Ne propustite