BOJA KOJA ĆE BITI APSOLUTNI HIT ZA JESEN 2022. GODINE: Namijenjena je samo za dame jakog karaktera

Moda i ljepota
BOJA KOJA ĆE BITI APSOLUTNI HIT ZA JESEN 2022. GODINE: Namijenjena je samo za dame jakog karaktera
-

Plava boja zrači jakom energijom, posebno ako volite da je nosite, ili je imate u kući.

Modni stručnjaci su ove jeseni stavili veliki naglasak na nijanse plave i pretvorili ih u jedan od najpopularnijih i najsuptilnijih trendova sezone i pokazali da je plava jedna od onih boja s kojom nikada ne možete pogriješiti.

Ukoliko često oblačite garderobu u plavoj boji, treba da znate da ona ima vrlo moćnu energiju. Smatra se da izbor plave boje možete privući sreću u različitim oblastima života, a najprije na poslovnom i ljubavnom planu.

291919-shutterstock-2011585496-ff

Boja zvana cerulean

Posebna nijansa plave veću je pažnju dobila zahvaljujući predstavljanju nove kolekcije modne kuće Balenciaga, a zatim je postala aktuelna kada se u haljini pomenutog brenda na oskarovskoj zabavi Vanity Faira pojavila Kim Kardašijan.

291881-kim-kardasijan-ff

foto: Profimedia

Ova boja moderna je poput drugih trendi nijansi, a u stanju je da podigne raspoloženje i samim time naslanja se na trend dopaminskog stila odijevanja.

Iako cerulean nijansa još uvek nije u potpunosti zavladala modnom scenom, do sada mu nisu odoljele brojne trendseterke, a na policama high street brendova s lakoćom ćete pronaći mnoštvo komada u ovoj odvažnoj nijansi plave.

(Stil)

Ne propustite