"ZASLUŽENO JE POBIJEDIO U ZADRUZI" : Poslala ZNAK Dejanu da želi POMIRENJE sa njim! Ovo se ČEKALO!

Show
"ZASLUŽENO JE POBIJEDIO U ZADRUZI" : Poslala ZNAK Dejanu da želi POMIRENJE sa njim! Ovo se ČEKALO!
-

Ovo je prvi korak!

Sedmoplasirana u ovoj sezoni Zadruge 5 bila je Sandra Rešić, a ona je sada oštro komentarisala sve ono što se dešavalo u rijalitiju ali i nakon njega.

- Zasluženo je pobijedio. Ako bih izostavila sebe i momenat sve ono što sam preživela sa njim, ali opet zbog njega koji je toliko patnje i svega ponio na svojim leđima, zasluženo je odnio prvo mjesto - komentariše Sandra. 

- Gruja je neko ko se opasno zaljubio postao je opsesivan, a donekle malo i poremećen. Može on i da se naljuti, ali taj odnos je bio sa njegove strane bolestan. Što se Mime tiče, ja sam to rekla i za crnim stolom, ona jedva čekala da se završi rijaliti i da ode u Crnu Goru i da bude sa Borom, eventualno nekim drugim. Totalno fejk sa njene strane, a Gruji sam rekla da će jednog dana zažaliti zbog svega, ne zbog žene već zbog djece - otkriva pjevačica. 

sa3102169-sandraresicandjelorankovic-ls

- Da li je zaslužila ne znam, ali pošto je nosila cijeli rijaliti deset mjeseci narod je to nagradio. Okarakterisana kao najmonstruoznija, najgroznija, najlošija i sve najgore što može da se pripiše jednoj ženi njoj je pripisano, sa te strane mislim da ne, a sa strane rijalitija opet kažem nosila ga je deset mjeseci smatram da je zaslužila drugo mjesto - ističe pjevačica.

- Skoro sam pogledala jedan klip gdje ja pitam Maju "Stani jesi normalna gde srljaš više", a ona je meni prosto odgovorila "Vidiš da srljam u propast". Vrlo prosto sam joj odgovorila, sćreno, tako da kažem i za ovo sad srećno - izjavila je Sandra. 

- Zola nije krio da je za njega to bila samo igra, iako se videlo da je Irma to shvatila malo ozbiljnije od njega. Vidjelo se da nije bila dobro pred kraj rijaltija i zato je i pobjegla, a iako je tvrdila da nije bila zaljubljena u njega, ja još nisam upoznala osobu kojoj se neko ne dopada na neki način, a sa njim da hoće da provede 24/7 - završava Sandra.

Ne propustite