OGLASILA SE ŽENA NIKOLE ROKVIĆA, EVO ŠTA SE DESILO U 3. MJESECU TRUDNOĆE: "Nisam mogla da..."

Show
OGLASILA SE ŽENA NIKOLE ROKVIĆA, EVO ŠTA SE DESILO U 3. MJESECU TRUDNOĆE: "Nisam mogla da..."
-

Supruga pjevača Nikole Rokvića Bojana Barović otkrila je na društvenim mrežema sa čim se bori u trećoj trudnoći.

- Neki od vas su primijetili da u proteklih mjesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila ljepota prvog trimestra - mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogodila, s obzirom na to da su prve dvije trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju - navela je na početku.

- Ali, ovo vam pišem iz drugog razloga, a to je moje zapažanje i način na koji sam se nosila sa tim. U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno nijednu obavezu (sem oko dejce) nisam mogla da odradim kako treba. To je kratko trajalo, jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smijemo baš tako lako da se predamo - dodala je ona.

- I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time! Bar na kratko sam uspijevala da se izbacim iz tog stanja i radim druge stvari i nekako naučim da funkcionišem i saživim se sa ovim, na svu sreću kratkotrajnim stanjem… Znam da vas je mnogo koje ste u ovom istom divnom stanju, sa nekad ne tako divnom svakodnevnicom i baš vama pišem u nadi da ćete bar ponekad snagom volje pomoći sebi - zaključila je Bojana.

3135183-screenshot-9-ff

Ne propustite