3 SIGURNA ZNAKA DA STE UPOZNALI SVOG BUDUĆEG MUŽA: Djeluju toliko jednostavno, a niste svjesni KOLIKO SU VAŽNI

Objavljeno:16.08.2022 - 13:15
A A A Times Arial

Foto: Shutterstock/Jurij Krupia

Ovo su 3 znaka koja govore da ste upoznali budućeg muža!

Da li je vaš partner zaista vaša sudbina? Pronalaženje "pravog" nije nimalo lako, neko provede cijeli život u potrazi za takvom, savršenom osobom, a možda nije ni primijetio da mu je ona "iskliznula" kroz prste... Psiholozi kažu da postoji sigurni znaci koji ukazuju na to da vam partner zaista odgovara i da sa njim možete da izgradite dugu vezu i uđete u brak.

1. Uspijevate brzo da se pomirite

Veoma je teško zamisliti bilo kakvu vezu bez sukoba, ali nije uvek lako pomiriti se i nastaviti dalje. Siguran znak da se vi i osoba "čujete" i, što je najvažnije, razumijete, jeste sposobnost brzog pronalaženja kompromisa i brzog prihvatanja. Kada je osoba previše usredsređena na sebe, teško joj je da napravi prvi korak i prizna da je pogrešila. Ako je vaša voljena osoba uvijek spremna da prizna da nije u pravu ili stalno traži načine da riješi problem, sa takvim partnerom možete bezbjedno da gradite budućnost.

2. Ne osjećate da ste pod stresom u vezi

Psiholozi jednoglasno kažu da je udobnost u vezi izuzetno važna, kada je svaki od partnera ima jednaka "prava"  ne plaši se da iznese svoje mišljenje. Samo u ovom slučaju može da se govori o zdravom odnosu. Kada vaša srodna duša može da vas prihvati bilo kakvi da ste, možete da budete siggurni da ste joj zaista važni. U takvom slučaju je velika vjerovatbnoća da se veza završi brakom.

3. Djelite ista interesovanja

Ne radi se o tome da se slepo slažete sa svime što vaš muškarac kaže i radi, već da ga zaista vidite kao srodnu dušu, čija su vam interesovanja i hobiji bliski. Nevjerovatno je teško slagati se sa osobom koja troši ogromnu količinu vremena na hobi, a koji vi pritom ne podnositei. Nećete moći dugo da ostanete u takvoj vezi i zato je toliko važno da odmah shvatite kakav je vaš izabranik i šta ste spremni da trpite. Ovo pravilo funkcioniše i u suprotnom smjeru – vaš muškarac ne treba da pokušava da vas ubijedi da promijenite sebe i odustanete od svojih interesa.

MONDO