FOTKE MAJE BEROVIĆ PRIJE OPERACIJA ZAPALILE MREŽE! Ovako je izgledala na početku karijere, nema šta nije sredila!

Objavljeno:16.08.2022 - 09:28
A A A Times Arial

Foto: YouTube/Maya Berovic/printscreen/Instagram/mayaberovicofficial/printscreen

Maja Berović nikada nije krila da je imala nekoliko korekcija na svom licu i tijelu.

Maja Berović nedavno se porodila, te sve poslovne obaveze stavila na pauzu, ali i dalje važi za jednu od najpopularnijih pjevačica, čiji novi, ali i stari hitovi broje milionske preglede.

Ona se na muzičkoj sceni pojavila 2007. godine sa pjesmom "Džin i limunada" po kojoj je i danas prepoznatljiva, a iako je tada imala 19 godina, te logično i drugačije izgledala, pjevačica nikada nije krila da je "išla pod nož" i korigovala nekoliko stvari na svom licu i tijelu.Maja je u nekoliko navrata isticala da se ne obazire na komentare da je "cijela izoperisana", kao i da je "promijenila lični opis".

Na društvenim mrežama se redovno vrte Majine fotografije s početka karijere, a ona je nedavno otvoreno govorila o svojoj transformaciji govoreći da je uradila nos, usta i grudi, kao i da je promijenila boju kose i uradila deblje obrve.

"Ne čitam loše komentare. Meni je sve to slatko, nemam čega da se stidim. To je bila jedna mladost i to sam bila ja. Kada sam se prvi put pojavila imala sam 19 godina, bila sam mršava, imala sam crnu kosu, bila sam bez obrva. Kada s ove distance pogledam, jeste mi smiješno i čudno, ali nemam osjećaj sramote niti nelagode. To sam ja, ko me voli, voli me i onakvu i ovakvu, a ko me ne voli, neće me nikada ni voljeti. Otkada sam operisala nos, nije mi palo ništa drugo na pamet. Radila sam još usta i grudi, To je to za sada", rekla je Maja jednom prilikom za "Alo".

Pogledajte kako je Maja izgledala prije operacija, ali i kako izgleda sada:

screenshot-5screenshot-6

foto: youtube/printscreen

screenshot-7screenshot-8

foto: instagram