FOTKE MAJE BEROVIĆ PRIJE OPERACIJA ZAPALILE MREŽE! Ovako je izgledala na početku karijere, nema šta nije sredila!

Show
FOTKE MAJE BEROVIĆ PRIJE OPERACIJA ZAPALILE MREŽE! Ovako je izgledala na početku karijere, nema šta nije sredila!
Maja Berović nikada nije krila da je imala nekoliko korekcija na svom licu i tijelu.

Maja Berović nikada nije krila da je imala nekoliko korekcija na svom licu i tijelu.

Maja Berović nedavno se porodila, te sve poslovne obaveze stavila na pauzu, ali i dalje važi za jednu od najpopularnijih pjevačica, čiji novi, ali i stari hitovi broje milionske preglede.

Ona se na muzičkoj sceni pojavila 2007. godine sa pjesmom "Džin i limunada" po kojoj je i danas prepoznatljiva, a iako je tada imala 19 godina, te logično i drugačije izgledala, pjevačica nikada nije krila da je "išla pod nož" i korigovala nekoliko stvari na svom licu i tijelu.Maja je u nekoliko navrata isticala da se ne obazire na komentare da je "cijela izoperisana", kao i da je "promijenila lični opis".

Na društvenim mrežama se redovno vrte Majine fotografije s početka karijere, a ona je nedavno otvoreno govorila o svojoj transformaciji govoreći da je uradila nos, usta i grudi, kao i da je promijenila boju kose i uradila deblje obrve.

"Ne čitam loše komentare. Meni je sve to slatko, nemam čega da se stidim. To je bila jedna mladost i to sam bila ja. Kada sam se prvi put pojavila imala sam 19 godina, bila sam mršava, imala sam crnu kosu, bila sam bez obrva. Kada s ove distance pogledam, jeste mi smiješno i čudno, ali nemam osjećaj sramote niti nelagode. To sam ja, ko me voli, voli me i onakvu i ovakvu, a ko me ne voli, neće me nikada ni voljeti. Otkada sam operisala nos, nije mi palo ništa drugo na pamet. Radila sam još usta i grudi, To je to za sada", rekla je Maja jednom prilikom za "Alo".

Pogledajte kako je Maja izgledala prije operacija, ali i kako izgleda sada:

screenshot-5screenshot-6

foto: youtube/printscreen

screenshot-7screenshot-8

foto: instagram

Ne propustite