OBJAVLJENE SLIKE RAZGOVORA MILJANE I ZOLE: Ona leži u bolničkom krevetu i KRŠI PRAVILA KLINIKE, evo šta moli ZOLU - KAD BEBICA VIDI, GOTOVO JE

Show
OBJAVLJENE SLIKE RAZGOVORA MILJANE I ZOLE: Ona leži u bolničkom krevetu i KRŠI PRAVILA KLINIKE, evo šta moli ZOLU  - KAD BEBICA VIDI, GOTOVO JE
Miljana se, kako se već danima priča, u bolnici non-stop žalila kako joj nedostaju cigarete, a u snimku u kom razgovara sa Zolom vidi se kako puši u bolničkom krevetu, protivno pravilima klinike.

Miljana se, kako se već danima priča, u bolnici non-stop žalila kako joj nedostaju cigarete, a u snimku u kom razgovara sa Zolom vidi se kako puši u bolničkom krevetu, protivno pravilima klinike, piše Blic.rs.

Kulićeva je Zolu zvala da "dođe u goste kod nje i Bebice", pa mu je govorila: "I to ti je život, nekome majka, nekome maćeha", dok je on odgovarao da će da je posjeti u bolnici.

- Ne znam koliko je srećna, rekla mi je da želi da živim sa njom. Ja sam sve snimio, jer sam se opekao više puta. Poenta priče je da ja nju nisam uznemiravao. Poslaću taj snimak gdje pričamo na video-pozivu. Ja sam njoj rekao da se meni desilo tako nešto ona bi mene drugi put sahranila, rekao sam joj da sluša majku. Pitao bih nešto Mariju, šta treba da bude motiv jedne majke da se pojavi na televiziji a ćerka joj je u takvoj situaciji - kazao je preksinoć Zola u uključenju u emisiju "Narod pita".

capture

Ne propustite