DALILA VRISNULA KAD JE ONA NAZVALA U EMISIJU: Haos u studiju - SVE SE ORI (VIDEO)

Show
DALILA VRISNULA KAD JE ONA NAZVALA U EMISIJU: Haos u studiju - SVE SE ORI (VIDEO)
Skandal!

Skandal!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić večeras je ugostila Marijanu Zonjić i Dalilu Dragojević.

Voditeljka je uključila prvog gledaoca za večeras.

    Ja hoću prvo da prokomentarišem ponašanje Dalile Dragojević u rijalitiju i hoću da je pitam za šta treba da bude Dejana sramota, pored svega - počela je gledateljka.     Ne znam zbog čega Vi mene vežete za tog dečka, jer ja nisam sa njim mjesecima, ne pratim.

screenshot-26

Foto: TV Pink Printscreen

On je u srećnoj vezi. Apsolutno me niko ne povezuje sa njim od moje podrške, isključivo njegova se bavi mojim likom i djelom. Što dalje od mene, daleko vam lijepa kuća. Mene moj otac nije izbacio iz kuće, ja nikoga ne ugrožavam. Ja sam vas toliko istrpjela loših komentara, da ste mi svi vi sa negativnim komentarima jako smiješni - rekla je Dalila.

    Ko je tebe trpeo dok si bila u rijalitiju - upitala je gledateljka.

    Eto Vi koji ste pozvali. Eto, Vi volite da gledate nenormalne osobe. Pitajte Dejana za šta treba da mi se izvini, ja to nisam rekla.. - rekla je Dalila.

    Za Novu godinu, kad ti se Dejan izvinio, rekla si da je oprošteno. Za šta treba da se izvinjava - pitala je gledateljka.

screenshot-25

Foto: TV Pink Printscreen

    Mene to ne intresuje, ako Vam je žao, idite i tješite ga, on voli da na*ije u du*e kad ga neko tješi. Evo, sramota me je, kajem se. Prihvatite moje pokajanje. boli me uho, manite me se - rekla je Dalila.

    Ti sramotu ni obraza nemaš, tako da eto - rekla je gledateljka.

    Nemam, ostala mi sramota u "Zadrugu 5". Kad je budem preuzela, pozovite poslije. Je l' Vama žao što nisam sa Dejanom - pitala je Dalila.

    Stalno mi kuka kako je sramota - ubacila se Marijana.

screenshot-24

Foto: TV Pink Printscreen

    Nije mi žao, jer se oslobodio najvećeg kretena. Ti si ljubomorna što se on pomirio sa Davidom i što je u okej odnosima sa svojom majkom. Ljubomorna si - rekla je gledateljka.

    Jesam - rekla je Dragojevićka.

    Treba da bude sramota i tebe i onog ološa Cara. Ako nekoga treba da bude sramota, onda treba tebe - rekla je gledateljka.

    Kakva podrška, takav i favorit - dodala je Dalila.

Nakon poziva, voditeljka je upitala Dragojevićku da li se spremala za ovakve komentare, na šta je ona imala da doda:

screenshot-23

Foto: TV Pink Printscreen

    Ja na ulici nisam doživjela ni jedan negativan komentar, a svi ti koji komentarišu, pokazuju se kakvi jesu. Je l' sad srećna što će leći, kad je izvrjeđala Dalilu - rekla je Dragojevićka.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

 

 

Ne propustite