PREOKRET! MARIJA PROGOVORILA O MILJANINOJ TRUDNOĆI SA BEBICOM: Nije mogla da vjeruje kad je čula (VIDEO)

Show
PREOKRET! MARIJA PROGOVORILA O MILJANINOJ TRUDNOĆI SA BEBICOM: Nije mogla da vjeruje kad je čula (VIDEO)
.Voditeljka Ivana Šopić je ugostila u emisiji "Narod pita" Mariju Kulić i Nenada Macanovića Bebicu. Pušten je prilog žestokog okršaja Miljane Kulić sa Lazarom Čolićem Zolom i Markom Osmakčićem, u koji se kasnije umiješao i Bebica, zbog čega su Kulićeva i Nenad diskvalifikovani iz pete sezone najgledanijeg rijalitija.

Voditeljka Ivana Šopić je ugostila u emisiji "Narod pita" Mariju Kulić i Nenada Macanovića Bebicu. Pušten je prilog žestokog okršaja Miljane Kulić sa Lazarom Čolićem Zolom i Markom Osmakčićem, u koji se kasnije umiješao i Bebica, zbog čega su Kulićeva i Nenad diskvalifikovani iz pete sezone najgledanijeg rijalitija.

- Ja sam bila kod kuće, sve se sakupilo. Ja sam voljela što su izašli

- Šta vas je tačno izbacilo iz takta? - pitala je Ivana.

02-260

- Ja kad sam videla da Viki gađa Miljanu, poludio sam. Bio sam u prodavnici, nisam znao šta se dešava. Bolje što smo izašli, Miljanu je hvatala nervoza i panika šta će Marija da kaže - govorio je Bebica.

- Da li si se čuo sa Markom, prijetio ti je? - dodala je Ivana.

- Ne. Čuli smo se oko sata koji je ostao kod Viki. Ne družimo se, ne čujemo se i nsimo nastavili svađu - rekao je on.

- Marija žena prelijpo izgleda. Želim da joj kažem da je predivna osoba i lavica. Želim da joj kažem da se ne sekira jer će Miljana biti dobro. Ona je divno stvorenje koje voli pažnju i ima dobru dušu. Razumem je kao majka. Toliko dobrote u toj ženi, to treba da vidi svet. Smetlište Osmakčića ne bih da komentarišem, on nije vrijedan pomena. Bebice, ja se slažem sa Marijom, ako ti je žena nešto rekla to treba da bude amin. Nemoj da okološaš da ti se omaklo. Ona je majka, znaš li koliko boli kad ona kaže da ne uradiš, a ti to uradiš? - govorila je gledateljka.

- U pravu ste, ali on nije obrazložio zašto je to uradio... Bilo, pa prošlo. Sad imamo druge brige i probleme. To je ostalo nerazjašnjeno, otišli smo drugim pravcima. Kritikovala sam ga kad je izašao. Zgranula sam se kad sam čula da je trudna i da je dozvolio tako nešto i da me nije poslušao - dodala je Marija.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

 

Ne propustite