OVO JE KONTROVERZNI UČESNIK ZADRUGE 6: Zadrugare drži u šaci, spreman je da raskrinka mnoge ESTRADNE TAJNE! (FOTO)

Show
OVO JE KONTROVERZNI UČESNIK ZADRUGE  6: Zadrugare drži u šaci, spreman je da raskrinka mnoge ESTRADNE TAJNE! (FOTO)
Otkrivamo još jednog kontroverznog učesnika rijalitija ,,Zadruga 6".

Otkrivamo još jednog kontroverznog učesnika rijalitija ,,Zadruga 6".
382375-zadruga-6-1-f

Foto: N. Pančić

Rijaliti ,,Zadruga 6" uskoro počinje, a imena novih zadrugara se samo redaju. I dok se spekuliše ko će se pojaviti na imanju od septembra, portal Republika.rs došao je do još jednog kontroverznog imena novog učesnika.  U pitanju je mladi kreator Darko Kecman, koji će svojom pojavom mnoge gledaoci ostaviti bez teksta.

Darko je odlučio da se pokaže širokoj javnosti i pokaže da u rijalitiju mogu se pojaviti osobe koje će pokazati drugu sliku društva. 

- Dobio sam poziv, pa sam odlučio da se upustim u ovu avanturu, zanimljivo mi je sve to. Uvek sam volio da propratim dešavanja i zašto da ne uđem, rijaliti nije nikome loše donio. Ja sam neko ko voli izazove, što pokazuju i moje kreacije. Ja ću narodu pružiti nešto poptuno drugačije, na šta nisu navikli do sada, to će biti duhovitost, zanimljivost, kulturu - govori Darko za Republika.rs.

Da li ulaziš kao zauzet ili slobodan momak?

- Imam djevojku, tako da imamo dogovor o vjernosti i ne mislim da ću skrenuti sa puta, kao što su mnogi to uraditi. Znam da ovo zvuči kao kliše, ali nije...

Ja volim i poštujem svoju djevojku i mislim da i to treba pokazati narodu, da ljubav treba njegovati, ljubav prema sebi najprije, a onda i prema ljudima u okolini. Ona nije ljubomorna, mada mi ipak nije svejedno ja nju da ostavim napolju. Najviše bih volio kada bi mogli zajedno da uđemo, ali ovako, ne znam, vidjećemo, svakako imamo dogovor. 

Za kraj razgovora, Darko nam je otkrio i da neće nikog štedjeti, i mada djeluje kao miran i povučen momak, da ukoliko ga neko isprovocira, i te kako će znati kako da uzvrati.

- Ja ne volim da ulazim u rasprave, ali svakako ne dam na sebe, svakom ću reći šta mislim, i mislim da je to moj glavni adut za pobjedu, narodu je dosta nekih mafijaša na baterije, vrijeme je da iskrena osoba pobjedi i da pokaže sve ljudske kvalitete u rijalitiju, idealna prilika. Moram da napomenem da ja poznajem dosta estradnih ličnosti i da posjedujem mnoge informacije o mnogim učesnicima, tako da mi neće biti problem da se upusti u raspravu sa njima. Ali vidjećemo kako će sve biti, ako uđem, neka me ne diraju i imaćemo super odnos - završava Darko za Republika.rs.

Ne propustite