Njihov seksualni život u centru pažnje - Živi sa čovjekom koji nema spolni organ

Šokantno!
Njihov seksualni život u centru pažnje - Živi sa čovjekom koji nema spolni organ
Fedra i Andrew bili su u vezi više od godinu, kada je saznala da je njen dečko rođen sa jednim veoma specifičnim medicinskim stanjem koje je krio od nje. Andrewje rođen bez penisa.

Seksualni život Fedre Fabian od nedavno je došao u centar interesovanja javnosti, a povod je dokumetarac koji je snimljen o njenom dečku. Zapravo o činjenici da je rođen bez spolnog organa.

Fedra i Andrew bili su u vezi više od godinu, kada je saznala da je njen dečko rođen sa jednim veoma specifičnim medicinskim stanjem koje je krio od nje. Andrewje rođen bez penisa.

Njihova veza počela je 2012. godine. Dvadestepetogodišnja Fedra živi u Budimpešti, a Andrew (40) u Manchesteru. Specifično stanje sa kojim je rođen krio je od svoje djevojke tvrdeći da izbjegava intimnost zato što ima tešku infekciju bubrega. Na kraju, Fedra je ipak saznala istinu i kaže da se nije naljutila niti osjećale prevareno.

Andrew je rođen sa testisima, ali ne i penisom. Ovo stanje je toliko rijetko da tek jedan u šest miliona muškaraca ima ovaj problem. Upravo zato o njemu je snimljen dokumenatarni serijal pod nazivom “The Man with No Penis” koji se još uvijek emituje i čije finale se očekuje početkom sljedeće godine. Dokumentarac prati Andrewa kroz medicinsku proceduru tokom bi trebalo da dobije potpuno funkcionalan penis i to tako što će ga doktori napraviti od mišića i kože koja se uzima sa ruke.

Ipak, njegov nedostatak nije predstavljao problem za njihovu vezu. Fedra i Andrew su se čak i vjerili. Kako je biti vjeren sa čovjekom koji nema penis? U razgovoru za “Womens health” Fedra je otkrila kako njihova veza zapravo izgleda.

Kako si reagovala kada si saznala?

– Da budem iskrena, mozak je prestao da mi funkcioniše. Bila sam šokirana, ali kada sam došla sebi, rekla sa mu da ću dati sve od sebe da pređemo preko toga. Volim ga zbog svega što on jeste, nevjerovatna i duhovita osoba i izuzetno jak čovjek.

Osim seksa, kako njegovo stanje utiče na vezu?

– Imali smo dvije jako teške godine. To je zaista veliki izazov. Ali ako voliš nekoga, bez obzira na sve, ti ćeš naći put do njegovog srca… Iz očiglednih razloga, mi imamo mnogo bolju komunikaciju od drugih parova. Mi ne možemo da se pomirimo u krevetu kad se posvađamo. Mi moramo da sjednemo i da riješimo svaki nesporazum.

Da li ste pričali o djeci i braku?

– Da, jesmo. Vjereni smo od januara ove godine, ali ne planiramo još da se vjenčamo.

Od kakvih pitanja vam je muka?

– Ne postoji takvo pitanje. To je priroda pitanja koje čini da se osjećam neprijatno jer je vrlo lično. Također, razumijem da je naša situacija jedinstvena i ljudi žele da znaju. Ali ponekad se ipak ne osjećam dobro zbog toga jer svakodnevno pričam sa strancima o mom privatnom životu, strahovima i problemima, piše fokus.

Ne propustite