KAKAV PREOKRET - FILIP CAR NAKON DALILE DONIO VAŽNU ODLUKU: Pogledajte šta je sada uradio (FOTO)

Show
KAKAV PREOKRET - FILIP CAR NAKON DALILE DONIO VAŽNU ODLUKU: Pogledajte šta je sada uradio (FOTO)
.

Bivši učesnik pete "Zadruge" Filip Car je, po svemu sudeći, nakon kraha veze sa Dalilom Dragojević riješio da kompletno promijeni svoj život i "okrene novi list".

Nakon kratkog vremena koje je proveo u srpskoj prijestonici, Car se poslije duge dvije godine vratio u rodnu Crikvenicu, gdje uživa sa porodicom, a najveći dio vremena provodi sa sestrićem, kojeg mu je podarila njegova sestra Dina. Riješio je da u potpunosti sredi svoj život, a ubrzo nakon povratka u Crikvenicu donio je odluku i da se pothitno baci na dijetu.

Filip se, naime, znatno ugojio tokom boravka u Bijeloj kući, gdje se mjesecima žalio na sopstveni izgled, broj kilograma i formu, međutim sada je odlučio da se konačno "steše". Sudeći po njegovoj objavi na Instagramu, početak dijete ugovorio je sa svojim prijateljem, bivšim zadrugarom Stefanom Šebezom, ali za razliku od njega, Car je odlučio da ispoštuje datu reč, te odmah krene na dijetu.

screenshot-6

- Prvi dan, nema od sutra - poručio je Car, koji je objavio fotografiju svog doručka - jaja, malo sira, jogurta i parče šunke bilo je uz šta je rešio da otpočne novi dan.

Izvor:Pink


 

Ne propustite