PRENOSIMO

DOK JE UMIRALA NATAŠA MUŽU JAVILA DA SU IM UBIJENA OBA SINA! Suprug je odmah pozvao monstruma, a evo šta mu je Borilović rekao

Objavljeno:13.08.2022 - 21:06
A A A Times Arial

Iz sata u sat isplivavaju novi detalji stravičnog zločina čiji je akter Vuk Borilović (34) likvidirao deset sugrađana na Cetinju, među kojima i dvoje djece, prije nego što je ubijen.

Kako se saznaje, medicinska sestra u Opštoj bolnici "Danilo I" na Cetinju Nataša Pajović Martinović, koja je ubijena tokom krvavog pira Borilovića, prije nego što je podlegla povredama uspjela je da telefonom pozove supruga Miloša Martinovića i saopšti mu da su im ubijena oba sina...

Zatečen ovom jezivom viješću Miloš je pozvao Borilovića, svog stanodavca.

"Pobio sam i tvoju i moju familiju", odgovorio mu je Borilović naoružan lovačkim karabinom i opasan sa dva redenika municije krenuo u kuće svojih komšija ubijajući ih bez milosti...

Prema prvi podacima istrage, pomahnitali Borilović juče je u 15.30 došao na sprat kuće u kojoj su kao podstanari živjeli Martinovići. Kod kuće su bila samo djeca i njihova majka.

Natašin muž, i otac mališana, u tom trenutku nije bio kod kuće. Do rasprave je, navodno, došlo zbog kirije - kako i šta tačno, nikome nije poznato.
Pomahnitali Borilović uzeo je oružje i zapucao - najprije u djecu, koja su pokušala da se sakriju iza vrata, a potom u Natašu. Mališani su preminuli na licu mjesta, a nesrećna žena podlegla je povredama u bolnici.

Tridesetčetvorogodišnji Vučko Borilović usmrtio 10 osoba, a ranio šestero, pa je potom ubijen. Njega je navodno u krvavom pohodu zaustavio Nenad Kaluđerović.

Tokom rekonstrukcije cijelog događaja krvavi pir je trajao oko 45 minuta do sat vremena, dok je Borilović iz lovačkog karabina ubijao jednu po jednu žrtvu.

(Kurir.rs)