SAOPŠTILA MARKU U AUTU - LUNA ĐOGANI PODIJELILA PRELIJEPE VIJESTI: Ispunjena joj je najveća želja, evo kako je on reagovao

Show
SAOPŠTILA MARKU U AUTU -  LUNA ĐOGANI PODIJELILA PRELIJEPE VIJESTI: Ispunjena joj je najveća želja, evo kako je on reagovao
Skratili su odmor čim su saznali za ovu radost

Skratili su odmor čim su saznali za ovu radost

Marko Miljković i Luna Đogani uživaju u svom braku i roditeljstvu. Svi su primijetili kako im se sreća vidi na licu i da je za oboje ovaj brak bio najbolja odluka koju su mogli da donesu. Ovih dana ne skidaju osmijeh sa lica.

A sad su na svom Jutjub kanalu podelili prelijepe vijesti. 

Oni su u video-klipu prvo ispričali kako su se proveli zajedno na moru, gdje su otišli prije svega zbog ćerke Mije jer znaju da more dobro utiče na imunitet djeteta. Na moru su bili sa Markovim bratom, njegovom ženom i troje djece. Kako su objavili ranije odlučili su da im to bude godišnji te nisu željeli da uopšte snimaju materijal za svoje obožavaoce na Jutjubu. 

aaaa-8

Foto:Printscreen

Ipak, kada su saznali za ovu sretne vijesti odmah su odlučili da se vrate u Beograd ranije, tačnije, skratili su svoj godišnji odmor za čitava dva dana! A onda su i detaljnije pojasnili šta se to desilo! 

- Vijest je... da smo saznali... da smo dobili vizu za Ameriku! - vrištala je Luna.

- Nije lako dobiti vizu za Ameriku, ali eto mi smo sada dobili. Ljudi iz ambasada su sve proverili i hvala im što  su nam omogućili vizu - nadovezao se Marko.

- Ja sam presretna. moram da kažem da su mnogi sada sigurno pomislili da sam trudna - rekla je Luna.

- Ma nemoguće - bio je nepovjerljiv Marko.

02-252

Foto:Printscreen

- Ma vjeruj mi vidjećeš u komenatrima da svi misle da sam trudna. Ali ne, nije to, moja najveća želja je da otputujem u Ameriku. Svi znaju koji me prate koliko volim Britni, Karadašijanke, Vanesu Hadžson, Zeka Efrona, High school musical, Holivud. Presrećna sam. ali glavni razlog zbog kojeg idem u Ameriku jeste da proslavim 39. rođendan moga muža - kaže presretna Luna.   

Ne propustite