Tijelo ubice sa Cetinja poslato na odbukciju: Ima više prostrijelnih rana

Objavljeno:13.08.2022 - 11:02
A A A Times Arial

Foto: Jelena Jovanović/Vijesti.me, Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Vuk Borilović sa Cetinje juče je počinio stravičan masakr, kada je ubio desetoro sugrađana, a ranio njih šestoro. Prema tvrdnjama nadležnih, njega je tokom razmjene vatre sa policijom, hicima iz pištolja života lišio sugrađanin N.K. Tijelo masovnog ubice je poslato na obdukciju.

Prethodno, tokom krvavog pira, Borilović je odbijao da se preda organima reda, iako je bio opkoljen.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije i Vrhovnog državnog tužilaštva pozvali su na suzdržanost, rekavši da će detalje kako je došlo do velike tragedije i kako je ubijen Borilović, saopštiti čim utvrde činjenice.

Njegovo tijelo sinoć je poslato na obdukciju, a prema nezvaničnim informacijama, ima više prostrijelnih rana. Veštaci će, rečeno je, utvrditi kako je stradao i da li hicima iz jednog oružja, prenose Vijesti.me.

Policajci koji su nakon prijavljene pucnjave došli na lice mjesta nisu uspjeli da priđu Boriloviću jer je taj Cetinjanin otvorio vatru na njih. Pucao je i u ekipu Hitne medicinske pomoći, onemogućavajući ih da ranjenim sugrađanima ukažu pomoć.

Prema informacijama sa lica mjesta, svog ujaka ubio je dok je ovaj pokušavao da ga urazumi, govoreći mu "sada ću ti objasniti šta radim".

Dok je policija razmijenjivala vatru sa Borilovićem i nakon što je ranio jednog od njih - Maksimovića, Borilovića je, navodno, iz pištolja pogodio sugrađanin N.K. koji je takođe pokušavao da ga nagovori da se preda.

Podsjećamo, Borilović je masakr je započeo ubivši dvoje djece i njihovu majku iz lovačke puške, a onda je nastavio nasumično da puca na komšije. Potom je 45 minuta, u ukupno 80 metara razdaljine od njegove kuće, sijao je smrt, ubio je još sedam ljudi i ranio šestoro.

(Vijest.me)