"SPASIO CETINJE OD DEMONA": Osvanula slika muškarca koji je pucao i ubio Vuka Borilovića

Aktuelno
"SPASIO CETINJE OD DEMONA": Osvanula slika muškarca koji je pucao i ubio Vuka Borilovića
-

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija muškarca koji je pucao i ubio Vuka Borilovića koji je juče na Cetinju u Crnoj Gori počinio strašan masakr u kojem je ubio deset ljudi uključujući i dvoje djece!

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija čoveka koji je, pokušavajući da obuzda Vuka Borilovića, pucao u njega i ubio ga. Ispod fotografije nižu se poruke podrške čovjeku koji je “spasao Cetinje od demona”. 

Dok je policija razmjenjivala vatru sa Borilovićem i nakon što je ranio jednog od njih - Maksimovića, Borilovića je, navodno, iz pištolja pogodio sugrađanin N.K. koji je takođe pokušavao da ga nagovori da se preda.

Ovo je čovjek koji je ubio Vuka Borilovića koji je izvršio masovna ubistva na Cetinju

"Čovjek koji je očistio cetinjiske ulice od demona! Heroj, junak! Spasio si nekoliko života danas! Ta ulica da dobije ime po tebi! Zatvor nije za tebe jer se ti nijesi ogriješio o zakonu, ti si branio, sačuvao veliki broj svojih komšija, kumova, prijatelja, živ bio 100 godina"; "Tužno je bilo šta reći, ali tebi čovječe bog neka te čuva za tebe je sloboda orden hrabrosti jer si spasio goreg čina"; "Zlo činiti od zla se braneći, tu zločinstva nema nikakvog", glase samo neki od komentara podrške N.K. koji je spriječio dalja ubistva na Cetinju.

 

Ne propustite