ŠOK! ALEKS OPTUŽILI DA VARA DEJANA: U emisiju se uključio i LEPI MIĆA I OTKRIO S KIM JE VIDIO NIKOLIĆEVU

Show
ŠOK! ALEKS OPTUŽILI DA VARA DEJANA: U emisiju se uključio i LEPI MIĆA I OTKRIO S KIM JE VIDIO NIKOLIĆEVU
-

Ponovo su zajedno?

Emisija "Narod pita" je u toku, a naredni gledalac imao je pitanja za Aleksandru Nikolić o njenom odnosu sa Carem, pa je optužio da vara Dejana Dragojevića. Miki stao u njenu odbranu.

-Šta kažeš za Dalilinu vezu sa Gringom? - pitao je Darko.

-Problem je što ljude zanima ko je novi dečko Dalile Mujić. Ja kažem nismo mi najgori, ima gorih i od nas. Čuo sam se sa Krletom. Ima tako dobru farmu živine. Ima koke nosilje. Nisam vidio čistiju farmu u životu - rekao je Miki.

-Ovde Dragan iz Niša, pod pravim imenom. Ovo je moje posljednje uključenje. Bio sam prozvan od strane gospodina Filipa Cara. Od njega sam prozvan kao Ivan, Golub, Milan. Ime i broj telefona su lako proverljivi. Za gospodina Đuričića sam rekao da je prespavao rijaliti 80 posto, da se mešao samo da komentariše Dejana i Aleksandru. Pošto kažete da vas niko nije pohvalio, ja ću. Kad je Dejan imao izjašnjavanje o roditeljima, vi ste rekli da je to pravo pokajanje. Ja sam miljenik Dejana i Aleksandre. Vi ste rekli da vam je prijateljica kupila telefon, ali postoji klip kad se budite i na stočiću otvarate telefon oduševljeno. Vi i Filip ste imali istu marku telefona - rekao je gledalac.

-Vi ste zvali da kažete da mi je Filip kupio telefon. Znate koliko ljudi ima istu marku telefona. Mislim da i Darko ima isti telefon - rekla je Aleks.

-Ajde što ste me vi blokirali nego me je i Car blokirao. Vi ste me u toku emisije blokirali, a Car me je blokirao 10 minuta poslije. Iskoristili ste pauzu da mu kažete da me blokira - rekao je gledalac.

-Ako ste već gledali detaljno moj stori, trebali ste da zapazite da je ta porukica pisana u ženskom rodu. Viđam se samo sa Dejanom i samo sam sa njim u vezi. Relacija mi je Beograd Veternik. Kad završim sa obavezama idem kod njega ili on dođe kod mene - rekla je Aleks.

-Filip čeka gore, sve vrijeme je tu. Gore je jer tamo može da se puši, on je dovezao Aleksandru. Šalim se. O tome je pričam, šta Vas briga sa kim se ona dopisuje. Ja se slažem sa Vama, ja kad sam u rijalitiju zamerim Aleksandri, ali sad nije kriva- rekao je Miki.

-Kriva sam što sam živa - rekla je Aleks.

-Kaže Mića da je on video Aleks i Cara na kafi i da se kune u sina. On kaže da ste vi za sve u pravu i kritikuje njih - pročitao je Darko poruku Lepog Miće.

Detaljnije pogledajte u videu.

(pink.rs)

Ne propustite