SVAĐA DEJANA I ALEKS! POGLEDAJTE SNIMAK: Isplivala ISTINA o njihovom ODNOSU

Show
SVAĐA DEJANA I ALEKS! POGLEDAJTE SNIMAK: Isplivala ISTINA o njihovom ODNOSU
-

Svi se pitaju ko je kriv.

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić uživaju u svojoj ljubavi nakon izlaska iz "Zadruge". Njihovi obožavaoci prate svaki njihov korak, a mladi par se trudi da im nahrani znatiželju.

Ipak, jedan trenutak na njihovom Jutjub snimku izazvao je dosta pažnje.   

Naime, na video-klipu vidimo Dekija koji se priprema kako bi zajedno sa Aleks doputovao u Beograd, gdje je trebalo da gostuje u emisiji "Narod pita". Oboje su krenuli ka kolima a Aleks je sa sobom vukla brojne kese sa garderobom pošto je ponijela presvlaku, a i neku garderobu sa namjerom da je zamijeni u jednom prestoničkom butiku. Dejanu je bilo veoma smiješno kako se njegova djevojka "muči" sa kesama, te se glasno nasmijao, što je malo i naljutilo Aleks.

- Baš smiješno. Pomozi malo – rekla je osorno Aleksandra.

Dejan je odbio da joj pomogne, a gledaocima je direktno u kameru objasnio zašto to ne želi da uradi.

- Neću da joj pomognem jer ona voli da glumi i da izigrava da je fensi, kao žene sa interneta sa puno kesa da bih ja mogao da je snimam - otkrio je Dejan, koji poput mnogobrojnih muškaraca očigledno ne podržava artificijelno ponašanje djevojaka na društvenim mrežama koje žude da se predstave drugačijim nego što jesu u prirodi.

Mišljenja su podijeljena. Dok neki gledaoci smatraju da Deki nije postupio džentlmenski u datoj situaciji, drugi smatraju da je Aleks sama kriva što je ponela toliku garderobu na putovanje od 24 sata. 

Ipak, njih dvoje su se brzo pomirili i nisu se raspravljali dalje te su u miru i harmoniji doputovali u Beograd. 

Situaciju možete da pogledate u nastavku: 

(srbijadanas.com)

Ne propustite