NIJE PLATILA 50.000 EURA - produkcija joj ZAROBILA LIČNA DOKUMENTA: Diskvalifikovana se sastaje sa Mitrovićima, evo šta slijedi

Show
NIJE PLATILA 50.000 EURA - produkcija joj ZAROBILA LIČNA DOKUMENTA: Diskvalifikovana se sastaje sa Mitrovićima, evo šta slijedi
U rijaliti ne planira da uđe ponovo!

U rijaliti ne planira da uđe ponovo!

Pjevačica Irma Serjanić pobjegla je iz "Zadruge 5" četiri dana pred superfinale, zbog čega je produkcija odlučila da je diskvalifikuje i kazni je zbog kršenja ugovora sa 50.000 eura.

- Nisam mogla više psihički da izdržim. Dobila sam napad panike. Osjećala sam se jako loše. Hvala televiziji Pink na svemu. Vidimo se uskoro. Hvala, ljudi, na svemu - rekla je Irma tada.

310361-irma-iznela-daliline-tajne-f

Foto:Printscreen

Na pitanje da li je platila 50.000 eura Pinku, Irma je rekla:

- Nisam još imala razgovor. Još neke stvari su mi tamo ostale. Lična karta recimo, ali ljudi su na odmoru. Treba da obavim razgovor sa čelnicima, ne znam šta mi sleduje i šta će se desiti. S obzirom da sam bila odičan rijaliti igrač i da sa mnogo doprinijela, za razliku od mnogih, mislim da ćemo naći zajednički jezik i da će se ti odnosi ispeglati. Sa moje strane nema zle krvi. Ne pljujem tamo gdje sam boravila deset mjeseci, možemo samo da razgovaramo. Najbitnije je da je taj razgovar zasnovan na zrelosti i razumjevanju. Mislim da neće biti nikakvih problema - rekla je Irma, a onda otkrila da li bi ušla u sljedeću sezonu rijalitija:

- Trenutno nema šanse da uđem ponovo, s ovom pameti. Unutra sam prošla mnogo gore nego svi oni zajedno. Bila sam žrtva u narodu, a ja sebe ne smatram žrtvom. Nikad se nisam gledala kroz tu prizmu, ja sam neko ko je temperamentan i borben, ne volim tu ulogu jadnice, ne osjećam se komforno u tome. Kada prođete takvo iskustvo, to ne može lako da se zaleči. Morali bi da budu mnogo veliki uslovi, da ne ispadne da se precenjujem, ali za razliku od mnogih drugih, mislim da vrijedim - rekla je Irma za kanal "Estrada bum".

Ne propustite