ČITAV ŽIVOT KAD ŠIRIMO VEŠ PRAVIMO 1 GREŠKU: Uradite ovo i oduševit ćete se kao nikad! (VIDEO)

Sve za dom
ČITAV ŽIVOT KAD ŠIRIMO VEŠ PRAVIMO 1 GREŠKU: Uradite ovo i oduševit ćete se kao nikad! (VIDEO)
-

Svi su se sigurno više puta susreli s problemom manjka mjesta na žici ili konopcu za sušenje veša. To je frustrirajući problem, naročito kada imate više rublja koje morate da operete i osušite u jednom danu. Ipak, jedna mama na Tik Toku je podijelila odlično rješenje za taj problem.

Kako piše Miror, ovim trikom uštedećete na prostoru, a potrebna vam je samo vješalica na koju inače stavljate odjeću u ormar.

Dakle, sve što je potrebno da uradite je da stavite svoju odeću na vešalice kako bi mogla da se suši viseći na konopcu, kao što bi visila i u ormaru. Osim na prostoru, uštedećete i na vremenu, jer će predmeti biti spremni za odlaganje u ormar čim se osuše.

– Radi li još neko ovo? Stavljam sve predmete na vješalice, a onda između njih stavim i štipaljke kako bih spriječila klizanje vješalica i kako bi između odjeće bilo dovoljno mesta – rekla je korisnica @capricesmum, u svom videu.

Korisnici koji su pogledali video bili su oduševljeni maminim trikom, a mnogi su rekli da se čini toliko jednostavno sada kada razmisle, ali da im to samima nikada ne bi palo na pamet.

– Ne, ja to ne radim, ali od sada definitivno hoću – napisala je jedna korisnica.

„Kakva fantastična ideja! Odmah ću isprobati“, komentarisala je druga, a treća je dodala: „Dugo nisam videla ovako dobar trik za neki kućni posao.“

Neki korisnici su istakli da sušenje odjeće na vješalicama uopšteno ima puno prednosti, a jedna od njih je i da to automatski znači manje peglanja, što je poprilično dobar razlog da isprobate ovaj trik.

Snimak pogledajte OVDJE.

Ne propustite