SKANDAL NA URGENTNOM CENTRU: Evo šta je bilo sa Miljanom

Show
SKANDAL NA URGENTNOM CENTRU: Evo šta je bilo sa Miljanom
-

Miljana Kulić danima je pravila haos u Urgentnom centru, čije osoblje joj ne dozvoljava da zapali cigaretu, a navodno je išla toliko daleko da je prijetila da će da se baci kroz prozor ukoliko joj ne ispune tu želju.

Medicinska sestra, koja je željela da ostane anonimna, otkriva kako se Miljana ponaša u bolnici, ali i koje je sve probleme pravila, ne samo osoblju već i drugim pacijentima.

Kada su ljekari shvatili da zbog Miljane cijelo odjeljenje intenzivne njege trpi, odlučili su da je premjeste na sedmi sprat, gdje i sada boravi u zasebnoj sobi.

- Čitala sam da je Marija izjavila da je Miljana prebačena zbog toga što nije mogla da gleda pacijente dok je bila na intenzivnoj nezi i da je to za nju predstavljalo šok, ali to nije istina. Vjerovatno je ženu bilo sramota da kaže istinu, pa je to izjavila. Miljana je prebačena jer ljudi nisu mogli da žive od nje i sada se nalazi u zasebnoj jedinici, gdje prima i terapiju koju joj je prepisao psihijatar. Uglavnom spava, a kada se probudi, samo traži majku i cigarete - priča izvor.

- Kada joj kolege kažu da nema cigareta, počne da plače, da viče, da traži otpusnu listu, da ucjenjuje, drugim riječima, ponaša se kao da nikada nije ni izašla iz rijalitija. Mislim da su kolege iz Kliničkog centra u Nišu odahnule kada je ona otišla za Beograd.

Kako mediji saznaju, Miljana je uspjela da dođe do elektronskih cigareta, koje joj je dala osoba koja se našla u bolnici sa njom.

- Kad je dobila elektronske cigarete konačno se smirila. Eto, makar na neki način da zadovolji svoju veliku želju. Krišom od osoblja ih koristi, a svi su primijetili promjenu u njenom ponašanju - navodi izvor.

kurir.rs/blic/objektiv

 

Ne propustite