Preostalo je još samo 500 turističkih vaučera: Mogu se naći na samo jednoj platformi

Bosna i Hercegovina
Preostalo je još samo 500 turističkih vaučera: Mogu se naći na samo jednoj platformi
-

Nakon što su u ponedjeljak pušteni u prodaju turistički vaučeri koje finansira Vlada Federacije BiH, danas su rasprodani.

Vaučeri su bili dostupni na tri platforme: "eKupon", "OdmoriuBiH" i "Citydeal flyfly travel".

Na platformi eKupon, vaučeri su jučer bili rasprodani.

"Obavještavamo Vas da su svi raspoloživi kuponi za Turističke Vaučere 2022 na eKupon.ba iskorišteni i da više nije moguće izvršiti kupovinu ponuda koje su uključivale turističke vaučere. U toku jutra ćemo provjeriti sve online transakcije i izvršit ćemo obradu prodatih kupona te ukoliko bude onih koji nisu ispunili uslove iste ćemo pustiti u prodaju. Svakako ćete o tome biti obavješteni", naveli su iz ove kompanije.

24 sata nakon puštanja u promet, i na platformi OdmoriuBiH su rasprodani svi vaučeri.

"Svi raspoloživi vaučeri na odmoriubih.ba su iskorišteni i trenutno nije moguće izvršiti kupovinu ponuda sa vaučerima. S obzirom da je određeni broj kupaca odabrao plaćanje uplatnicom u procesu smo obrade pristiglih uplata, te ukoliko se ispostavi da neki od kupaca nije dostavio uplatnicu na vrijeme vratit ćemo taj vaučer u prodaju u skladu sa pravilima.

Molimo sve kupce koji još nisu dostavili svoje uplatnice da to urade u roku navedenom u uputama za uplatu, u suprotnom će vaučeri biti poništeni.

Hvala svima još jednom na nevjerovatnom interesu i 3333 kupljena paketa u 25 sati. Onima koji su bili najbrži, najsretniji i najspretniji u ovom procesu želimo da provedu nezaboravne trenutke na destinaciji koju su odabrali", napisali su.

Na platformi Citydeal.ba, u trenutku objave ovog teksta (12:46) preostao je 561 vaučer.

(Radio Sarajevo)

Ne propustite