"OTIŠAO BIH DA JE POSJETIM" ZOLA POSLAO PORUKU MILJANI KULIĆ: Evo šta joj je poručio

Show
"OTIŠAO BIH DA JE POSJETIM" ZOLA POSLAO PORUKU MILJANI KULIĆ: Evo šta joj je poručio
.

Lazar Čolić Zola bio je gost voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Narod pita" zajedno sa Deniz Dejm, a pred početak emisije, mi smo obavili intervju sa njim.

Upitali su ga da li se čuo sa Miljanom ili Marijom Kulić.

Iskreno nisam, nisam čak ni pokušavao da stupim u kontakt sa Miljanom. Smatram da u ovom momentu nije nekako trenutak za to, s obzirom na se situacije koje su se izdešavale. Znate moj odnos sa njenima i u kakvom je ona trenutno stanju, smatram da bi iniciranje kontakta sa njom uznemirilo situaciju. Nije pametno da pokušavam. Ništa ne bi dobro doijnelo to. Ja sam i javno pružio podršku, evo i ovim putem, želim joj brzi oporavak. Čitao sam da pravi haos zbog cigarete, smatram da joj to ne treba. Ako gleda ovaj video, treba da razmišlja o zdravlju i da se oporavi, a cigarete i druge gluposti, to će doći vremenom. Najbitnije je da ona ozdravi - istakao je Zola.

- Da li si možda pomislio da ona želi da vidi tvoj poziv ili posetu?

Nezgodna situacija iskreno. Ja bih sad otišao u posjetu kod nje, kad bih znao da bi ona normalno odreagovala sa mnom. Da neće doći do nečeg lošeg. Ali koliko čitam, ne može ni da se ide u posjetu kod nje, nekako nisam razmišljao o tome, smatram da ne bi bilo pametno. Ona je osoba koja može da reaguje i ovako i onako. A kad bi odregovala lijepo i veselo, bilo bi okej da se ja pojavim. A kad bi odreagovala drugačije, reklo bi se da sam ja inicijator toga. Najbolje da se oporavi, a šta mogu da joj poručim, osim da bude pametna, da sluša doktore, da vjeruje u sebe i da se moli Bogu. Smatram da će joj Bog dati ponovo šansu za život, jer ipak, ona je to zaslužila - dodao je on.

Ja pokušavam da zaboravim loše, život je u pitanju, imali smo mi lijepih trenutaka. Mnogi me kritikuju što joj pružam podršku, jer me je ona "sahranjivala". U pravu su, ali treba malo ljudskosti pokazati. Ne pružam ja njoj podršku da bih bio bolji čovjek - dodao je Zola.

Izvor:Pink

Ne propustite