ASTROLOGIJA

ASTROLOG DUŠAN VELIČKOVIĆ OTKRIO ŠTA HOROSKOPSKI ZNACI DA OČEKUJU OVE NEDJELJE: Spremite se za emotivni rolerkoster

Objavljeno:09.08.2022 - 19:51
A A A Times Arial

Jedan od naših najpoznatijih astrologa Dušan Veličković otkiro je šta sve očekuje horoskopske znače u nedelji koja sadrži, čak, tri važna datuma. Posebno je istakao da sledi jedan od najlepših perioda za ljubav!

- Ono što će obeležiti ovu nedelju to je Venera koja će za četiri dana ući u znak Lava - počinje doba velikih letnjih ljubavi, jednog ljubavnog ludila. Venera je tu ekspesivna, moćna, želi da se prikaže. To je period iz kojeg ćemo pamtiti neke stvari vezane za emotivni život - rekao je Dušan Veličković u emisiji 150 minuta.

Podvukao je koji horoskopski znak može da očekuje procvat u ljubavi i poboljšanje partnerskih odnosa.

- Devicama je dobar period za započinjanje novih stvari, a ovaj period za sudbinske ljubavi, sudbinske susrete. Drage Device, budite otvorene, gledajte oko sebe i pazite da nešto ne propustite, nešto fantastično vam sprema nebo. Još jedan znak očekuje ljubav, pa slobodne Vage bi mogle da nađu ljubav na poslu i preko posla, spoje lepo i korisno, i ovaj period može da im bude jako zanimljiv i fantastičan - kaže astrolog.

Objašnjava da je za Strelčeve dinamika nestala iz partnerskih odnosa, mnogo im je lepša faza života.

- Jupiter u polju sreće, to je najbolja pozicija koja može da se zadesi. Ovih dana Mesec im je doneo neko lepo emotivno raspoloženje i neke lepe stvari vezane za partnerske odnose.

Takođe, Dušan ističe da bi Jarčevi trebalo da koriste ovaj period da uživaju, venčaju se, prave planove sa svojom drugom polovinom oni koji su u braku i emotivnoj vezi.

- Fenomenalan im je i period za proširenje svog posla, kao i za one koji očekuju da dobiju neko unapređenje.

Naglašava da je Ribama je Venera u petom polju, polju ljubavi.

Uživajte punim plućima, nebo vam je naklonjeno. Merkur u polju partnerstva vam daje možda utisak da vam je partner malo egoista, da misli malo više na sebe, nego na vas. Ali, to je optička varka - voli vas, samo se pravi - zaključio je astrolog Dušan Veličković.