SADA JE OTKRIVENO! EVO KO JE DEČKO DALILE DRAGOJEVIĆ: Srpski medij objavio sliku

Show
SADA JE OTKRIVENO! EVO KO JE DEČKO DALILE DRAGOJEVIĆ: Srpski medij objavio sliku
-

Dalila Dragojević i njen ljubavni život nakon razvoda od Dejana Dragojevića i turbulentne veze s Filipom Carem i po završetku rijalitija intrigiraju javnost.

Posljednjih dana se nagađa ko je dečko s kojim se viđa, s obzirom na to da njegov identitet ne želi da otkrije u javnosti. Ako je suditi po Instagramu, ona ljeto provodi na jahti kod bivšeg dečka Sandre Afrike, Aleksandra Moskovljevića Mikiše, a da su njih dvoje u šemi, potvrdio je i izvor blizak starleti za Kurir.

Prije nekoliko dana na Instagramu se pojavila fotografija javnosti nepoznatog dečka s kojim je Dragojevićeva navodno u vezi, ali je to demantovao njen otac Huso Mujić, koji je rekao da se radi o njihovom rođaku. I dok ona vješto pokušava da sakrije s kim se viđa i gdje uživa na primorju, Instagram ju je odao. Naime, ona je objavila fotografije sa jahte koja je u vlasništvu pjevačicinog menadžera, a nekadašnjeg dečka.

3127865-whatsapp-image-20220809-at-5-07-12-pm-ff

foto: Instagram

3127867-whatsapp-image-20220809-at-5-07-08-pm-ff

foto: Kurir.rs

U prilog tome svedoče njihove fotografije na društvenim mrežama koje su njih dvoje objavljivali. Doduše, svako na svom profilu. Na jednoj Mikiša pozira na palubi, a odao ih je izgled jahte i svi prateći detalji. Dalila se slikala kako upravlja brodom i dok leži i sunča se. Interesantno je i to da se njih dvoje ne prate na Instagramu, vjerovatno zbog toga što Sandra Afrika ima običaj da Mikiši pravi probleme ako se viđa s djevojkama koje njoj ne odgovaraju.

- Iako nije s Mikišom, Sandra i te kako vodi računa o njegovom ljubavnom životu. Nekoliko djevojaka je otjerala, a posebno je alergična na rijaliti učesnice. Zato ne treba da vas čudi što Mikiša ne prati Dalilu, ali jasno je da je uživala na njegovom brodu. - priča izvor.

I sama Dragojevićeva je potvrdila za medije da više neće da govori o ljubavnom životu i da će ga, koliko je to moguće, sakriti od javnosti.

- Ne želim da pričam o svom ljubavnom životu. Uradila sam šta sam uradila, i sada idem dalje. Lijepo mi je, zadovoljna sam i mom novom dečku ne smeta ko sam i šta sam. On je ispratio sve šta se dešavalo, tako da nema maske, upućen je i prihvatio je sve - rekla je Dalila u emisiji "Premijera - vikend specijal", ali nije željela da otkrije o kome se radi.

Ostali prijatelji Sandra i Mikiša bili deset godina u vezi

Afrika i Moskovljević bili su u vezi punih deset godina, a njihov raskid 2019. bio je tema o kojoj su brujali mediji. Tad je pjevačica morala da vrati svu imovinu dotadašnjem dečku, čak i automobile, ali brzo je zaradila za nova kola. Poslije dvije godine spekulisalo se da su obnovili romansu, pa je Mikiša objasnio da su njih dvoje vezani poslovno i prijateljski.

- Mi radimo zajedno, prije svega smo prijatelji, a onda i poslovni saradnici. Idemo zajedno na sva moguća snimanja i mjesta jer sarađujemo i sarađivaćemo - kazao je on tada za medije.

(kurir.rs)

Ne propustite