KULIĆE NIKAKO DA ZAOBIĐU NESREĆE : Pored borbe za život, saobraćajnih nesreća, Marija i Siniša su zajedno vodili bitku sa ovim

Objavljeno:09.08.2022 - 12:47
A A A Times Arial

Foto: Kurir, Instagram, screenshot


Porodica Kulić, koja je cijeloj srpskoj javnosti postala poznata po najstarijoj kćerki Miljani Kulić, koja je prvo postala poznata tako što je proganjala pjevače i to pjevače Zvezda Granda, a kasnije i učešću u rijalitiju, posljednjih mjeseci nikako da odahne.

Naime, Miljana se u Turskoj prije dvije nedelje podvrgla operaciji smanjenja želuca u Turskoj, a čim se vratila u Srbiju pozlilo joj je pa je hitno operisana u niškoj bolnici, gde su joj ljekari bukvalno spasli život. Prilikom hitne intervencije Miljani je izvađena slezina, a kad se pomislilo da je Nišlijka bolje, prebačena je u Urgentni centar u Beogradu jer joj je dijagnostifikovano nekoliko trombova. Miljana se i dalje nalazi u Kliničkom centru Srbije, trenutno je u poluintenzivnoj nezi, ali je pod stalnim nadzorom lekara.

I taman kad se pomislilo da je Miljanino stanje malo stabilnije i da cijela porodica može da odahne, usljedilo je još jedan udar. Naime, Miljanina sestra Ana tokom noći doživjela je udes u Nišu, nakon čega je pregledana u Urgentnom centru. Ljekari su, srećom, konstatovali samo lakše povrede, zbog čega se Ana nije zadržavala u bolnici.
2886883-ancikulic-272913441-325535379327154-6602643331372298405-n-ff
foto: Printscreen/Instagram

Nekoliko mjeseci ranije, tačnije u maju ove godine i Miljanina druga sestra Tijana Kulić, doživjela je saobraćajnu nesreću. U udesu je tada povređeno pet osoba, a Tijana je zadobila višestruke povrede. Kako su mediji tada prenjeli, Tijana je u nesreći slomila ruku.
3127555-tamara-kulic-ff
foto: Pritnscreen/Instagram

Kulići su i početkom prošle godine doživjeli veliku dramu. Marija Kulić, inače "glava porodice", suočila se sa teškom bolešću - rakom limfnih žlijezdi, a njena borba trajala je nekoliko mjeseci. Nakon liječenja i nekoliko operativnih zahvata, rezultati su pokazali da je Marija uspijela da pobijedi u najtežoj bici.

Dok je Marija vodila najtežu bitku, teška bolest dijagnostikovana je i njenom suprugu Siniši. Siniša je operisan u aprilu prošle godine zbog laringsonov tumor, istog dana kada je i njegova supruga Marija operisala rak limfne žlijezde.
2012917-ivana-dudic01-damir-dervisagic-1-ff
foto: Damir Dervišagić

Marija se tada oglasila iz niške bolnice.

- Još uvijek smo u bolnici, ali se osjećamo dobro. Trenuto je svuda korona, a i tu su rane koja su nam otežavajuća okolnost kako bismo napustili bolnicu. Nadam se da će produkcija dati Miljani da me vidi i čuje, sigurno će joj biti bolje. Doktor Krasić i Stojanov operisali su mene i Sinišu u istom danu, perfektno - ispričala je tada bivša rijaliti učesnica.
 

kurir.rs