SNEŽANA ĐURIŠIĆ ISTOPILA JE 20 KG: Izbacila samo 2 namirnice, a jedno JELO joj je posebno pomoglo da smrša

Show
SNEŽANA ĐURIŠIĆ ISTOPILA JE 20 KG: Izbacila samo 2 namirnice, a jedno JELO joj je posebno pomoglo da smrša
Pjevačica je uspela da smrša minimalnom korekcijom ishrane

Pjevačica je uspela da smrša minimalnom korekcijom ishrane

Pjevačica Snežana Đuršić već duže vrijeme imala je višak kilograma, međutim mnoge je iznenadila svojom transformacijom. Pjevačica je za jako kratko vrijeme uspjela da svoju liniju dovede u red, dok je oslabila čak 20 kg.

"Mislim da sam iz inata smršala. Što sam više nervozna i umorna, ja sam bolja i ljepša. Šalu na stranu, skinula sam se sa slatkiša i hljeba i eto", rekla je Snežana.

Pjevačica je otkrila i šta najčešće jede, ističući da je veliki hedonista. Ipak, ljeto je vrijeme u kojem postoji mnoštvo sezonskog voća i povrća, koje ona često koristi.

"U ovo ljetnje vrijeme najradije spremam sataraš, to mi prija na vrućinama. Generalno sva laganija hrana, povrća mnogo, meso, i naravno voćne salate", objasnila je pjevačica.

Rekla je i da joj težina stalno varira, te da je odnedavno počela da trenira.

"Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živjela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike.", rekla je Snežana jednom prilikom, te dodala:

"Redovno vježbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmane koji prijaju koži mojih godina, njegujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća ljepota dolazi iznutra. Najljepši nakit je zadovoljstvo i žena je najljepša onda kada je voljena i kad voli"

Slatikiši su joj jedini porok, te se trudi na sve načine da ih što više izbjegava.

"Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista. Mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svesna sam da ne treba da imam slatkiše i tijesta u svojoj ishrani, koje inače obožavam, pa kada se usudim da to sebi dozvolim, trudim se da to budu male količine. Vanja stvarno voli sve da jede. Šta god da spremim, oduševi se, ali izdvojiću moj čuveni sataraš, odnosno bećar paprikaš, to nam je omiljeno jelo.", objasnila je pjevačica.

Ne propustite