STIGLE VIJESTI - EVO U KAKVOM JE STANJU MILJANA: Javljeno iz bolnice

Show
STIGLE VIJESTI - EVO U KAKVOM JE STANJU MILJANA: Javljeno iz bolnice
Drama povodom zdravstvenog stanja Miljane Kulić i dalje se nastavlja.

Drama povodom zdravstvenog stanja Miljane Kulić i dalje se nastavlja.

Kako se saznaje, njeno zdravstveno stanje je još uvijek kritično, ona je svjesna i komunikativna, ali ne prestaje da traži cigarete. Zbog toga je histerična i agresivna, pa medicinsko osoblje mora da joj daje sedative kako bi se smirila.

Tokom današnjeg dana oglasila se i njena majka Marija Kulić, koja je u jutarnjim satima došla u Klinički centar Srbije kako bi od ljekarskog osoblja saznala nove informacije o zdravstvenom stanju svoje kćerke.

marijaaaaaa

- Stanje joj je nepromenjeno, kao i u Nišu - najveći problem je ta tromboza stomačnih vena, sve vreme intravenski prima propisanu terapiju. To daje rezultate, ostali parametri su joj dobri, ti neki parametri padaju polako nakon operacije... Lijepo reaguje na terapiju, ali kada pogledaju na skeneru, isto je stanje. Ne znam više, molim se Bogu, verujem u lekare i samo čekam neke bolje vesti - rekla je Marija jutros za Pink.rs.

Podsjetimo, Miljani se zdravstveno stanje iskomplikovalo posle operacije želuca na privatnoj klinici u Turskoj. Nekoliko dana kasnije hitno je primljena u niški Klinički centar, gdje joj je izvađena slezina, a potom je prebačena u beogradski Urgentni centar, gdje je i dalje u šok-sobi.

Ne propustite