OVA 3 ZNAKA ĆE SE OBOGATITI DO KRAJA 2022. GODINE: Čekaju ih velike pare, jeste li to baš vi?

Objavljeno:08.08.2022 - 19:07
A A A Times Arial

Novčani horoskop ističe da će 3 znaka uspjeti da riješe finansijske probleme prije nego što uđu u 2023. godinu

3 horoskopska znaka rešiće finansijske probleme do kraja 2022. godine - evo ko će zaraditi više novca!

Kakva nas energija obilja očekuje do kraja 2022. godine? Novčani horoskop ističe da će 3 znaka uspeti da reše finansijske probleme prije nego što uđu u 2023. godinu - evo kome će se zvijezde obilja osmehnuti:

Bik

Ovaj zemljani znak dobija nove izvore prihoda, što povoljno utiče na finansijsku situaciju. Saturn u tranzitu Vodoliji će povećati vašu sreću, ali izbjegnite ulaganje u nekretninu. Energija Saturna u vašoj kući postiče vas na potrošnju i kupovinu, ali pronalazite način da uštedite i budete u plusu. Trošite pametno i izbegavate nepotrebne troškove. Položaj Jupitera i Saturna u vašoj natalnoj karti pomaže vam da obavite novi posao i poboljšate svoje veze sa nadređenima. Ove veze vam mogu donijeti finansijske koristi na duge staze.

Škorpija

Novčani horoskop ističe da će Škoprije do kraja 2022. godine imati puno sreće. Sve što radite donosi vam obilje, pa pokušajte d auštedite kako bi vaša finansijska situacija postala stabilna. Kraj ove godine biće povoljan za vas sa finansijske tačke gledišta. Tokom ovog periodaostavrujete dobit, a imate i podršku bliskih ljudi i onih iz kruga posla. Jupiter će tranzitirati kroz Ribe u 5. polju Škorpije. Ovakav položaj Jupitera biće povoljan za sticanje novca. Moguće je da vas očekuje i uspjeh na profesionalnom planu, posebno u nekim poslovima koji su vezani za inostranstvo. Investirajte mudro.

Vodolija

Do krja 2022. godine Saturn je ušao u znak Vodolije, koji se nalazi u prvoj kući vašeg znaka. Ova pozicija će vam pomoći da započnete ekonomski razvoj. Pravi izbor ulaganja novca u pravo vrijeme će pomoći u postizanju finansijske koristi. Tokom ovog tranzita, postoje šanse da ćete uz manje napora postići ogroman uspeh. Zvezde savetuju da ne gubite koncentraciju. Sa druge strane, Saturn je ponovo postao retrogradan, prešao u znak Jarca i nalazi se u 12. polju Vodolije. Zbog ovakvog položaja planete postoji šansa da odete u inostranstvo. Ovo će ojačati vaše finansije. Jupiter je otišao retrogradno 29. jula 2022. i biće u 1. polju Vodolije. Zahvaljujući tome, vaše poslovne veze će se povećati, a vi ćete dobiti podršku u karijeri i finansijama. Uspećete da ostvarite profit od vaših finansija i poslovnih odnosa, koji će vremenom ojačati. Savjetujemo vam da mudro koristite svoje vrijeme i da se klonite nepotrebnih blokada i prepreka. Svakko uspjeh koji u ovom periodu postignete, može povoljno na vas uicati na duže staze.