NAJNOVIJE INFORMACIJE: Evo šta su doktori rekli o Miljani i njenom stanju

Objavljeno:08.08.2022 - 14:11
A A A Times Arial

Foto: printscreen Pink.rs

Marija Kulić, majka zadrugarke Miljane Kulić, stigla je u Klinički centar Srbije, kako bi od ljekarskog osoblja saznala nove informacije o zdravstvenom stanju svoje kćerke.

Prema našim saznanjima, Kulićka je još uvijek u prostorijama Kliničkog centra, međutim uspjeli smo da stupimo u kontakt sa njom kako bismo saznali šta su pokazale posljednje analize, koje su Miljani rađene rano jutros.

screenshot-20

foto: printscreen Pink.rs

    Sada sam sa doktorkom pričala, Miljanino stanje je isto - kratko je prokomentarisala Marija za Pink.rs.

Podsjetimo, Miljani se zdravstveno stanje iskomplikovalo poslije operacije želuca na privatnoj klinici u Turskoj. Nekoliko dana kasnije hitno je primljena u niški Klinički centar, gdje joj je izvađena slezina, a potom je prebačena u beogradski Urgentni centar, gdje je i dalje u šok sobi.

Marija je jutros za Pink.rs objasnila šta su joj rekli doktori.

screenshot-25

foto: printscreen Pink.rs

- Stanje joj je nepromijenjeno, kao i u Nišu - najveći problem je ta tromboza stomačnih vena, sve vrijeme intravenski prima propisanu terapiju. To daje rezultate, ostali parametri su joj dobri, ti neki parametri padaju polako nakon operacije... Lijepo reaguje na terapiju, ali kada pogledaju na skeneru, isto je stanje. Ne znam više, molim se Bogu, vjerujem u ljekare i samo čekam neke bolje vijesti - rekla je Marija jutros za Pink.rs.