ŠTA SE DEŠAVA SA MILJANOM? MARIJA KULIĆ VAN SEBE: Želi hitno da vidi doktora

Objavljeno:08.08.2022 - 13:09
A A A Times Arial

Foto: Srpski telegraf

Iako je danas u razgovoru za naš portal rekla da neće dolaziti u Klinički centar Srbije, jer su joj posjete kćerki Miljani strogo zabranjene zbog korona virusa, Marija Kulić se predomislila, te smo je nešto poslije podneva uslikali ispred ove zdravstvene ustanove.

Marija nije bila raspoložena da razgovara sa sedmom silom, već je u pratnji Miljaninog dečka Nenada Macanovića Bebice projurila pored okupljenih novinara i fotoreportera i ćutke, bez riječi, utrčala u Urgentni centar, gdje joj je kćerka Miljana smještena u šok sobi.

screenshot-22

Foto: Srpski telegraf

Sudeći po informacijama koje raspolažemo, pretpostavlja se da je Marija došla u Klinički centar Srbije kako bi sa doktorima, koji brinu o njenoj jćerki, porazgovarala o najnovijim rezultatima analiza koje su joj urađene rano jutros, ali i informisala o njenom zdravstvenom stanju i daljem toku liječenja.

Podsjećanja radi, Miljana je u beogradski Klinički centar prebačena iz Niša, gde se prvobitno liječila od komplikacija uzrokovanih operacijom želuca u Turskoj. Miljani su ljekari u Nišu izvadili slezinu, a poslije nekoliko dana je transportovali u Beograd, gdje je nastavljeno liječenje.

   Miljana je i dalje u šok sobi, radili su joj jutros u 6 laboratoriju, uzeli krv, treba da prođe nekoliko sati da budu gotove analize, pa čekam da zovem doktore, da vidim kakvi su rezultati, ima li promijena, šta će da mi kažu...

screenshot-23

Foto: Srpski telegraf

Čekam da vidim hoće li je prebaciti na neko drugo odjeljenje. Miljana je mnogo uznemirena i uplašena, kako i ne bi bila. Za razliku od drugih pacijenata na šok odeljenju, ona je svjesna svega, svjesna je i gdje je, a dodatno je uznemirava to što oko sebe gleda druge pacijente u teškom stanju. Jako je uznemirena, a tamo nema ni nas, nema nikog svog - pričala je jutros za Pink.rs Marija.

   Stanje joj je nepromijenjeno, kao i u Nišu - najveći problem je ta tromboza stomačnih vena, sve vrijeme intravenski prima propisanu terapiju. To daje rezultate, ostali parametri su joj dobri, ti neki parametri padaju polako nakon operacije...

screenshot-24

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, E-Stock/Časlav Vukojičić

Lijepo reaguje na terapiju, ali kada pogledaju na skeneru, isto je stanje. Ne znam više, molim se Bogu, vjerujem u ljekare i samo čekam neke bolje vijesti. Ne spavam, ne mogu da se smirim, ne mogu da opišem koliko je teško sve ovo kroz šta prolazimo, ali iz ove kože se ne može - kroz suze poručuje Marija za Pink.rs.