Drugi dio augusta donosi iznenađenje za tri horoskopska znaka: Promijenit će im se 2022. godina

Objavljeno:08.08.2022 - 13:05
A A A Times Arial

Foto: Pixabay / Ilustracija


Astrolozi ističu da će drugi dio augusta biti vrijeme pozitivnih promjena, lijepih iskustava i doživljaja koji nam mogu promijeniti stvarnost.

Otkrivamo koja tri horoskopska znaka očekuju najveća iznenađenja i preokreti:

Rak

Ovaj emotivni znak očekuju razne nepredviđene okolnosti. Promjene koje doživite mogu vas podstaći na nova dostignuća. Željet ćete da probudite svoje talente i pokažete za šta ste sve sposobni. Imate pun raspored pa će vam to skrenuti pažnju s pesimističnih i negativnih misli. Kraj augusta donosi vam jedno lijepo iznenađenje – novo poznanstvo.

Lav

Lavove očekuje najveći uspjeh u karijeri. Od prvih dana augusta sve počinje da se razvija, a vaša ambicioznost napokon postaje prednost. Moguće je unapređenje, kao i povećan priliv novca. Ovo je period putovanja, povezivanja sa srodnom dušom i dobre porodične odnose. Lako je moguće da će vam avgust uljepšati cijelu 2022. godinu, piše Sensa.hr.

Djevica

Krajem jula jedan događaj vas je inspirisao na nova dostignuća. U augustu ćete doživjeti istinsku sreću, a pozitivna energija utjecat će dobro i na međuljudske odnose. Osmi mjesec će biti jako sretan za vas u svim područjima vašeg života. Lijepe stvari će se dogoditi kada je riječ o zajedništvu, dobroj energiji i povezivanju s osobama koje čine vaš život tako magičnim.