MILICA VESELINOVIĆ SAZNALA TUŽNE VIJESTI: Svi su ga voljeli

Objavljeno:08.08.2022 - 11:11
A A A Times Arial

Učesnica pete sezone "Zadruge" Milica Veselinović nedugo nakon završetka rijalitija suočila se sa novom dramom - ostala je bez kućnog ljubimca, o kojem se više od pola godine toliko pričalo i pisalo na društvenim mrežama.

Naime, Milicu je 31. decembra prošle godine u "Zadruzi" posetila majka Ana Veselinović, koja joj je tada prenela da joj je preminuo deda Pera, što je mjesecima bilo najkomentarisanije na društvenim mrežama, zbog načina na koji je Milica saznala da je ostala bez člana porodice. Osim toga, ne bi li je usrećila, majka joj je tada rekla da imaju novog kućnog ljubimca - zeku, koji od prije neki dan više nije među živima.

Imamo i zeca pufnatog, kupili smo u Nišu - obradovala ju je tada majka, međutim Milicu su prije nekoliko dana sačekale tužne vesti.

Naime, kako se saznaje, njen zec je uginuo, što je rastužilo kako Milicu, tako i njenog mlađeg brata.

- Mislim da je shvatila da je uginuo baš prije neko veče, kada se vratila iz emisije "Narod pita". Odmah je obavijestila mamu. Tužno baš, svi u kući su ga voljeli, posebno mali Miličin brat koji se često igrao sa njim - ispričao je za Pink.rs izvor blizak Milici.